Jan Podroužek
Premium
5. května 2018 • 13:00

Plzeň, noční můra Trpišovského. Čím ho vycvičil Vrba a jak prohrával?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pohled do statistik má jasný závěr, v sobotu večer bude vymalováno. Jindřich Trpišovský za svou ligovou kariéru Viktorii Plzeň nejen že ještě neporazil, neuhrál proti ní dokonce ani bod. Pět utkání, všechny ještě v libereckých dobách, pět proher, skóre 2:9. Aby zarazil plzeňské mistrovské radovánky, musí se vzepřít historii a se svou Slavií bezpodmínečně vyhrát. Proč se ofenzivně laděnému trenérovi na Západočechy nedaří? Jakou chystá taktiku tentokrát? Přímý přenos zápasu Slavia - Plzeň sledujte od 18:30 na iSport.cz.



Naposledy dostal takový výprask, že se na něj těžko zapomíná. Chystal svůj Slovan Liberec na velkou bitvu s Viktorií Plzeň, celý týden hráče drtil do systému 3 – 5 – 2... A za dvacet minut bylo hotovo. Celkem 0:3.

Jindřich Trpišovský, trenér Slavie a dřív Slovanu, se setkává s osudem. S plzeňskou můrou, která ho v pěti ligových zápasech pětkrát porazila.

„Takticky nás připravoval skvěle, vždycky to tak bylo, přes týden to šlapalo, všechno dávalo smysl. Ale Viktorka je takový mančaft, že nás uměla potrestat,“ vzpomíná na děsivé utkání z loňského září Radim Breite, který na hřišti strávil celých devadesát mučivých minut.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud