Pavel Janega
13. května 2018 • 21:00

Prodali jste to?! Na Šmejkala čekali fanoušci. Vysvětloval ostudu s Brnem

Autor: Pavel Janega
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Porážku 1:4 s posledním Brnem, totální kolaps a ostudu, nemohli rozdýchat tepličtí fanoušci. Po utkání žádali vysvětlení od hráčů, na trenéra Daniela Šmejkala dokonce čekali před stadionem. „Omlouváme se,“ hlesl kouč i brankář Tomáš Grigar, jenž vzal porážku na sebe.



„Šmejkal ven! Šmejkal ven!“ křičelo několik fanoušků bezprostředně po utkání před recepcí na Stínadlech. Žádali trenéra, aby jim přišel vysvětlit šokující prohru 1:4.

„To je totální úlet. Dostat čtyřku od posledního týmu? Mimo realitu!“ nadával jeden z fanoušků. „Klidně prohrajte, ale bojujte. Takhle to vypadá, jako kdybyste ten zápas prodali!“ přidal se další.

Šmejkal se ohradil a spekulace o zmanipulovaném utkání striktně odmítl.
„Za to dám ruku do ohně. Tohle chci dementovat. Jsem samozřejmě naštvaný a za náš výkon, nepochopitelný kolaps, se chci všem omluvit. Nedokážu si to vysvětlit. Tohle nemůžeme přejít a budeme to řešit,“ naznačil možné sankce pro mužstvo.

Tvrdá kritika se snesla především na gólmana Tomáše Grigara. Ten odchytal poslední dva duely, neboť Šmejkal nebyl spokojený s výkony nedávné jedničky Jakuba Diviše. Zatímco ale minulý týden na Slovácku Grigar obstál, proti Zbrojovce se podepsal chybami pod dva inkasované góly.

„Proč jste tam dal Grigara?! Vůbec není rozchytanej,“ vadilo naštvaným příznivcům. „Na Slovácku nám pomohl a proti Brnu hrálo víc lidí špatně,“ odvětil Šmejkal. „Špatně hrál celý tým, není to jen vina Grigyho,“ zastal se teplického brankáře i spoluhráč Tomáš Vondrášek.

Oba se za ostudný výkon omluvili. Stejně jako Grigar, jenž s celým týmem o několik minut dříve absolvoval nepříjemnou výměnu názorů s fanoušky přímo u hřiště.

CELÝ SESTŘIH: Teplice - Brno 1:4. Svěřenci kouče Pivarníka živí naději na záchranu, zářil Acosta
Video se připravuje ...

Teplice - Brno: Střídající Vaněček se trefil přesně pod břevno a snížil na 1:4
Video se připravuje ...

Teplice - Brno: Nádhera! Krejčí obešel Ljevakoviče a přidal čtvrtý gól hostů, 0:4
Video se připravuje ...

Teplice - Brno: Grigar katastrofálně rozehrál, Acosta ho obešel, Bazeljuk se trefil na 0:3
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud