21. května 2018 • 15:46

Šádek se omluvil Spartě a Slavii za vulgarity: Nechal jsem se unést

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Výroky směrem k pražským rivalům přehnal a teď se snaží mírnit emoce. Generální manažer Viktorie Plzeň Adolf Šádek se omluvil za slova, která směrem ke Spartě a Slavii vyřkl během sobotních oslav ligového titulu. Lituje vulgárních vět, které veřejně prohlásil ke svým největším soupeřům. "Nechal jsem se unést atmosférou," uvedl v prohlášení na twitterovém účtu Viktorie Plzeň.



Plzeň v sobotu na svém hřišti porazila Teplice 2:1 a kolo před koncem si zajistila mistrovský titul. Hned po zápase vypukly velké oslavy, které vrcholily na náměstí Republiky. Tam přijel tým na dvou tancích, které symbolizovaly poraženou Slavii i Spartu.

S týmem slavil i generální manažer klubu Adolf Šádek. S klackem v ruce, kterým celou sezonu naháněl ekonomicky silnější konkurenty. "Kde jsou ty m***y pražský," hlásil, když mířil na nachystané pódium pro čerstvé šampiony HET ligy. Tam ještě přidal. "Ať jdou do hajzlu. Plzeň je hlavní město České republiky fotbalu, tak to je a tak to bude!" řekl do mikrofonu.

Plzeň dorazila slavit na „tanku“. Kde jsou ty m***y pražský, řval Šádek
Video se připravuje ...

Jeho vulgární věty vyvolaly velký ohlas, postrádaly respekt k poraženým soupeřům. Šádek si uvědomil, že se choval za hranou. „Rád bych se omluvil za nešťastný výrok, který ode mne zazněl v rámci oslav ligového titulu. Nechal jsem se unést atmosférou a pod tíhou velkých emocí jsem vyřkl nevhodná slova, kterých upřímně lituji,“ kál se.

Šádek se spojil se zástupci pražských klubů. „Představitelům fotbalové Sparty a Slavie už jsem se omluvil osobně. Touto cestou se omlouvám i části veřejnosti, které jsem se dotknul,“ dodal Šádek.

Plzeň získala pátý mistrovský titul během osmi let, v této sezoně navíc s bonusem přímého postupu do základní skupiny Ligy mistrů. Do klubové poklady tak přiteče minimálně 380 milionů korun.

Tanečky, šampaňské a spousta piva. Plzeň je hlavní město fotbalu, slavila Viktoria
Video se připravuje ...

Speciální titul. V Lize mistrů chci atraktivního soupeře, hlásí kapitán Hubník
Video se připravuje ...

Vrba: Vyhráli jsme zaslouženě, Nohavica si na nás vsadil už v srpnu
Video se připravuje ...

Plzeň je mistr ligy! Titul pro Čišovského, euforie na trávníku, Šádek úplně durch
Video se připravuje ...

Fotbalisté Plzně slaví zisk pátého titulu za posledních osm let
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud