21. května 2018 • 17:09

TOP 100 fotbalistů v lize: ten, který zastínil posily i spolehlivý kapitán

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

POŘADÍ NA 100. AŽ 82. MÍSTĚ | Každé kolo vyběhne do zápasů Het ligy 176 fotbalistů, obvykle se k nim přidá i 48 náhradníků, další hráči čekají na šanci pro příště. Kdo z nich je nejlepší? A jak by vypadala ideální jedenáctka? Pánové Uhrin, Šilhavý, Jílek, Páník, Šmicer a dalších 20 porotců sestavili druhé vydání žebříčku TOP 100. V 1. díle vám nabízíme pořadí hráčů od 100. do 82. místa. 



GALERIE | Projděte si pořadí od 100. do 92. místa

98. Michal Šmíd (Bohemians)
98. Michal Šmíd (Bohemians)

Vysvětlivky: starty, inkasované góly (brankáři)/vstřelené góly, čistá konta (brankáři)/asistence (statistiky před 29. kolem), změna v pořadí oproti loňské anketě

JAK VZNIKL ŽEBŘÍČEK

V hledání aktuálně nejlepšího ligového fotbalisty pomohli redakci Sport Magazínu trenéři ligových klubů a další fotbaloví odborníci. Dohromady 25 porotců, každý sestavil vlastní žebříček hráčů od 1. do 30. místa. S tím, že nejlepší hráč anketního lístku obdržel 30 bodů a každý další vždy o bod míň, 30. místo bylo ohodnoceno jedním bodem.

Stejně jako loni Sport Magazín oslovil s prosbou o anketní lístky trenérů všechny ligové kluby. Plzeň, Slavia, Sparta a Brno se projektu odmítly zúčastnit, Teplice se po příslibu odmlčely a jablonecký kouč Petr Rada trval na 30 jménech bez přadí, tudíž do ankety nebyl zařazen. Až na dvě výjimky se nezúčasnili také oslovení trenéři reprezentačního úseku v čele s Karlem Jarolímem.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud