25. května 2018 • 04:10

TOP 100 fotbalistů v lize: Absolutní vládce Krmenčík i poklad z Vysočiny

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

POŘADÍ NA 20. AŽ 1. MÍSTĚ | Ve fotbalové HET lize se za sezonu představí několik stovek hráčů. Odborná porota složená z ligových koučů, bývalých reprezentantů či expertů vybírala vždy třicet nejlepších, které pak Sport Magazín obodoval, a vyšlo druhé vydání žebříčku TOP 100. Jaké byl pořadí na špici od 20. do prvního místa?



Projděte si pořadí od 20. do prvního místa, poté se můžete podívat na celý žebříček od 21. místa do stovky.

20. Luděk Pernica (Jablonec)
20. Luděk Pernica (Jablonec)

Vysvětlivky: starty, inkasované góly (brankáři)/vstřelené góly, čistá konta (brankáři)/asistence (statistiky před 29. kolem), změna v pořadí oproti loňské anketě

Loňské pořadí ankety TOP 100 ligových fotbalistů Loňské pořadí ankety TOP 100 ligových fotbalistůFoto Sport Magazín

JAK VZNIKL ŽEBŘÍČEK

V hledání aktuálně nejlepšího ligového fotbalisty pomohli redakci Sport Magazínu trenéři ligových klubů a další fotbaloví odborníci. Dohromady 25 porotců, každý sestavil vlastní žebříček hráčů od 1. do 30. místa. S tím, že nejlepší hráč anketního lístku obdržel 30 bodů a každý další vždy o bod míň, 30. místo bylo ohodnoceno jedním bodem.

Stejně jako loni Sport Magazín oslovil s prosbou o anketní lístky trenérů všechny ligové kluby. Plzeň, Slavia, Sparta a Brno se projektu odmítly zúčastnit, Teplice se po příslibu odmlčely a jablonecký kouč Petr Rada trval na 30 jménech bez přadí, tudíž do ankety nebyl zařazen. Až na dvě výjimky se nezúčasnili také oslovení trenéři reprezentačního úseku v čele s Karlem Jarolímem.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud