Michal Kvasnica
7. června 2018 • 16:45

Nádvorník po nástupu v Karviné: Budu se snažit o ofenzivní fotbal

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Splnil přetěžkou misi a udržel Táborsko ve druhé lize, nyní už se Roman Nádvorník může těšit na boje mezi elitou. Pětačtyřicetiletý trenér od nové sezony povede fotbalisty Karviné. „Rozhodlo korektní jednání, nádherný stadion, neskutečné zázemí a kvalitní kádr,“ řekl klubovému webu MFK.



Přestože Nádvorník v lize působil naposledy před šesti lety, kdy nedokázal zachránit tehdy šestnáctý Žižkov, některá jména v karvinském kádru pro něj nejsou nová.

„V Příbrami jsem trénoval Tomáše Wágnera , ve Vlašimi jsem restartoval Jana Kalabišku. Znám i pražské borce – Lukáše Budínského s Janem Moravcem – či Pavla Eismanna,“ vyjmenoval kouč, jenž z profesionálního fotbalu vypadl na tři roky kvůli problémům s podnikáním v autodopravě.

Nyní je zpět a rád by v lize konečně prorazil tím, co je mu vlastní. „Mojí filosofií je ofenzivní fotbal. Se Žižkovem a Příbrami bylo těžké takhle hrát, protože nám v tu chvíli teklo do bot. Ale Karviná má kvalitní hráče, navíc je plus, že s týmem budu od začátku přípravy. Moc se těším i na fanoušky,“ uvedl pro oficiální stránky.

Jeho novým asistentem je Zdeněk Koukal, 34letý bývalý ligový fotbalista. „Zná tento region, protože hrál za Baník. V posledním roce jsme spolu pracovali v Táborsku, máme podobný pohled na fotbal, jsem s ním spokojený,“ vysvětlil svou volbu.

Otázkou je, zda Nádvorníkovi v mančaftu zůstane trio Filip Panák, Lukáš Budínský a Tomáš Wágner, o které je velký zájem jinde.

Roman Nádvorník přebírá Karvinou
Roman Nádvorník přebírá Karvinou

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud