11. července 2018 • 15:53

Příbram dál posiluje. Přichází Nitrianský a dva hráči z Olympie

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Příbrami získali posilu do tří řad. Nováček první ligy angažoval dva zahraniční hráče z Olympie Radotín, útočníka Ibrahima Keitu a záložníka Giorgose Katidise, a zároveň dotáhl příchod obránce Milana Nitrianského. Příbramský klub o tom informoval na svém webu.



Pětadvacetiletý Katadis je bývalým mládežnickým reprezentantem a někdejším velkým talentem řeckého fotbalu. Hrával mimo jiné za AEK Atény a v uplynulé sezoně druhé ligy dal za Olympii osm gólů.

Z pražského celku, který se navzdory udržení rozhodl hrát jen třetí ligu a přesunul se ze Strahova do Radotína, odešel do Příbrami i dvaadvacetiletý útočník Keita. Mladý Francouz zaznamenal v jarní části minulé sezony za pražský tým dvě branky ve 12 utkáních. Kdysi hrával v mládeži za anglický Wolverhampton a byl také členem francouzské reprezentační šestnáctky.

Sedmadvacetiletý Nitrianský naposledy působil v druholigových Českých Budějovicích. Hrával i za pražskou Slavii, Liberec, Bohemians 1905 a italské Avellino a v roce 2015 už oblékal i příbramský dres. V lize má na kontě 124 startů a šest branek.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud