23. července 2018 • 15:25

Fanoušci v akci! Žongly, pivo i originální hodnocení výhry Slavie v Olomouci

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dokážou fotbaloví fanoušci udělat legendární tři žongly Petra Rady? A jak se člověk cítí, když doma jeho tým schytá debakl? Na to si posvítil youtuber Tomáš Touha, který společně se štábem iSport.cz navštívil stadion v Olomouci, kde domácí v prvním kole FORTUNA:LIGY podlehli Slavii 0:3.



Na Andrově stadioně v Olomouci se odehrál šlágr prvního kola FORTUNA:LIGY mezi domácí Sigmou a pražskou Slavií. Atmosféru zajímavého utkání se snažil zachytit youtuber Tomáš Touha, kterého hned zaujala zvláštnost olomouckého stánku.

Do hlediště se totiž dostanete i přes byty, na jejichž balkónech jsou nachystány sedačky pro VIP hosty. „Obývák, kuchyně a hřiště Sigma Olomouc,“ popsal trefně netradiční reportér.

Oba tábory fanoušků byly před utkáním skvěle naladěný a ve svých tipech věřily svým týmům. Hned několik dotázaných dokonce trefili správně konečný výsledek. „Úplně jasná dvojka,“ tvrdil fanoušek Slavie. „Můj tip? Kolega je d*bil, to bude jednička“ smál se vedle něho kamarád a příznivec Olomouce.

Fanoušci v akci! Žongly, pivo i originální hodnocení výhry Slavie v Olomouci
Video se připravuje ...

Bloňďatý mág sociálních sítí Tomáš Touha vyzkoušel fanoušky i z pověstných tří žonglů Petra Rady. Vybraní aktéři dokázali, že českým hráčům míč jen nepřekáží a všichni zadaný úkol splnili.

„Kolik máš času?,“ ptal se jeden z nich a hned ukázal vytříbenou kopací techniku. Žargon Petra Rady evidentně ještě do všech koutů republiky nedorazil. „Co je to žongl?,“ dotázal se jeden z Olomouckých, po vysvětlení však minimálně tři vystřihl.

Parádní fotbalový zážitek se třemi brankami, spoustou zábavy a tradičního pohoštění přinesl o něco větší potěšení pro hostujícím příznivcům. „Utkání dopadlo vynikajícně,“ blažili se. Naopak domácí divácii nešetřili kritikou. „Tipoval jsem 0:0, je to na h*vno,“ pobavil jeden z nich. A jak jste si užili fotbal z jiného pohledu vy? Podívejte se na VIDEO.

CELÝ SESTŘIH: Olomouc - Slavia 0:3. Pražané vedou ligu, trefil se i Coufal
Video se připravuje ...

Olomouc - Slavia: Coufal při debutu zvýšil na 3:0 pro sešívané
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud