27. července 2018 • 14:56

Karviná má posilu do zálohy, přichází reprezentant ze Slovinska

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Defenzivní záložník Aleš Mertelj (31), který má zkušenostmi i ze slovinské reprezentace, podepsal smlouvu s MFK Karviná. Šestinásobný slovinský mistr a čtyřnásobný vítěz poháru s NK Maribor už se připojil k týmu. Pokud se vše stihne administrativně vyřídit, mohl by nastoupit v sobotu v Praze proti Slavii.



„Takového hráče jsme hledali,“ říká sportovní ředitel Luboš Vlk. „Aleše jsme měli vytipovaného, je to borec s množstvím zkušeností z reprezentace, Ligy mistrů i Evropské ligy. Je pozitivní, že přichází na přestup, tudíž už je našim hráčem.“

Rodák z města Kranj odehrál šestnáct zápasů v reprezentaci (poslední před třemi lety), v sezóně 2014/2015 patřil ke stěžejním hráčům Mariboru v základní skupině Ligu mistrů. V ní si zahrál proti Chelsea, Sportingu Lisabon a Schalke 04.

„Myslím, že Karviná je dobrá volba,“ řekl po příchodu Mertelj. „Když jsem viděl zázemí a stadion, tak jsem se chtěl dohodnout. Věřím, že budeme společně vyhrávat.“ Vybral si číslo 70. „V Mariboru se mi s ním dařilo, tak věřím, že to bude pokračovat i tady.“

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud