Jan Vacek
Premium
22. srpna 2018 • 10:20

Sparta řeší šíři kádru: odchod Kayi brzdí plat, Vatajela chtějí v Řecku

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V pondělí Sparta přivítala další letní posilu, útočníka Golgola Mebrahtua. Paralelně s tím ovšem vedení letenského klubu usilovně pracuje i na zúžení kádru. Kdo všechno by mohl v nejbližších dnech aktuálně druhý tým FORTUNA:LIGY opustit?



Sparťanský kádr je po vyřazení z Evropské ligy hodně široký a ani sportovní ředitel klubu Zdeněk Ščasný se netajil tím, že je počet hráčů v mužstvu nutné zredukovat. Zatím ale nikdo neodešel, naopak Sparta v pondělí přivedla útočníka Golgola Mebrahtua. 

Přijde nyní zlom a nastanou časy prodejů? Kandidátů na odchod je hned několik. Spartě se ale zatím nepodařilo ani jednoho z "nepotřebných" udat. Kdo by kádr Letenských měl opustit?  

Bogdan Vatajelu, 25 let, levý bek/křídlo

Bilance v sezoně: 3 zápasy, 53 minut, 0 gólů

Bogdan Vatajelu vstřelil svůj první soutěžní gól  za Spartu Bogdan Vatajelu vstřelil svůj první soutěžní gól za SpartuFoto Pavel Mazáč / Sport

Na Spartě se po vyřazení z evropských pohárů ujednotili, že s Bogdanem Vatajeluem nadále nepočítají. A podle všeho nebudou mít problém ho udat. Podle informací deníku Sport o rumunského křídelníka, jenž může naskočit i na kraji obrany, hodně stojí řecký klub PAOK Soluň. „Jednání jsou v pokročilé fázi, přestup by mohl být brzy oficiálně dotažen,“ konstatuje zdroj detailně obeznámený s děním v letenském klubu.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud