22. září 2018 • 21:05

Komličenko zase řádil. Ale musel jsem zvýšit hlas, upozornil kouč Weber

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na Nikolaje Komličenka se můžete připravovat, jak chcete, ale v této sezoně je vám to často k ničemu. Ruský střelec z Mladé Boleslavi znovu gólově řádil, dvěma zásahy přispěl k vysoké výhře Středočechů 5:1 nad Slováckem. Ale pozor, zdaleka ne vše bylo od něj v sobotu odpoledne dokonalé.



První půle boleslavskému útočníkovi Nikolaji Komličenkovi proti Slovácku nevyšla. „Dneska jsem na něj musel o poločase zvýšit hlas, protože v první půli nebyl jeho výkon dobrý. To je třeba říct. On to pak smázne dvěma góly, takže teď ho budou všichni chválit. On si toho byl vědom, ve druhé půli svou hru zjednodušil, zlepšil, hrál týmově, hrál tak, jak jsme byli předtím zvyklí. Nakonec se všechny branky točily kolem něho,“ poznamenal boleslavský trenér Jozef Weber po výhře 5:1.

Koučova promluva zabrala, ruský car se ve druhé půli zase ukázal. Boleslav vedla 2:1 a výsledek byl stále na vážkách, v 80. minutě pak Marek Matějovský narýsoval krásnou přihrávku na Komličenka, který šel sám na Michala Daňka. Brankáři Slovácka udělal kličku a pohodlně skóroval do prázdné brány. Na úplném konci pak razantně proměněnou penaltou uzavřel na 5:1.

Komličenko má tak po devíti kolech už deset gólů, kanonýrům české ligy jasně vládne. „Dává góly. Ale aby toho na něj nebylo moc. Zatím to zvládá, věřím, že to bude pokračovat,“ prohlásil Weber. „Nejen on, ale celé mužstvo a my trenéři musíme udělat vše pro to, aby v tom pokračoval. Nesmíme ho nechat usnout na vavřínech,“ dodal boleslavský trenér.

Z formy Komličenka těží celé mužstvo. „Už dlouho jsme se bavili o tom, že potenciál v něm je. Ale každý zápas musí prokazovat ten pravý zápal. Když to tak je, pak je hodně nebezpečný a prospěšný. Budu věřit, že mu to takhle bude střílet i nadále,“ řekl o něm záložník Matějovský.

Boleslav - Slovácko: Z trestného kopu Komličenko zvýšil na 5:1
Video se připravuje ...

Boleslav - Slovácko: Komličenko šel sám na bránu, položil si Daňka a zvýšil na 3:1
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Mladá Boleslav - Slovácko 5:1. Boleslav se opět rozstřílela, tentokrát doma deklasovala Slovácko 5:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud