11. října 2018 • 04:10

LIGOVÝ INSIDER s Jiránkem: Sparta nemůže stát jen na jednom hráči

Autor: isport tv
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak viděl 11. kolo FORTUNA:LIGY Martin Jiránek? Bývalého reprezentačního stopera potěšila hra Slavia proti Příbrami, kde působil – a naopak se mu nelíbilo, jak moc Spartě v Olomouci chyběl Stanciu. „Mužstvo jako Sparta by nemělo být jen o jednom hráči,“ říká Jiránek v novém díle pořadu Ligový isnider.



Slavia doma dominovala nad Příbramí a potěšila fanoušky přesvědčivou výhrou 4:1. Trpišovského svěřenci navázali na dobrý výkon z Evropské ligy proti Petrohradu a tentokrát přidali i góly. „Slavia má kvalitu, dobrého trenéra, vědí, co mají hrát – mají vizi a jdou za tím,“ říká Jiránek s tím, že červenobílí mají momentálně nejlepší formu v lize.

Sparta na rozdíl od Slavie klopýtá – prohra 0:1 na hřišti Olomouce byla druhou venkovní v řadě a Zdeněk Ščasný po zápase prohlásil, že šlo o nejhorší výkon za dobu, co letenský tým vede z pozice kouče. Spartě chyběl potrestaný Stanciu – podle Jiránka až moc. „Je to důležitý hráč, ale Sparta by se měla vyrovnat se ztrátou jednoho hráče. To bych čekal spíš u menších týmů,“ říká.

11. díl pořadu Ligový insider se natáčel ještě před tím, že reprezentační výběr doplnil Stronati – Martin Jiránek jméno stopera Baníku nicméně uhodl. Podívejte se ve VIDEU.

LIGOVÝ INSIDER s Jiránkem: Sparta nemůže stát jen na jednom hráči
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud