18. října 2018 • 15:30

Dukla slaví 70 let! Armádní orchestr, ceremoniál i burgery

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Speciální nádech bude mít nedělní utkání FORTUNA:LIGY mezi pražskou Duklou a Opavou. Domácí celek totiž na Julisce oslaví významné jubileum – 70 let od založení klubu. Při této příležitosti fanoušky čeká bohatý doprovodný program, stadion se otevře už hodinu a půl před výkopem, který je naplánovaný na 15.00. Zápas navíc bude velmi pikantní i pro kouče Romana Skuhravého.



Ten totiž v úvodu letošní sezony vedl právě Opavu, kterou ale v září z rodinných důvodů opustil. Krátce nato přijal nabídku Dukly a v nedělním utkání ji povede proti svým bývalým svěřencům. Význam duelu zvyšuje i postavení obou mužstev v tabulce – Dukla sice zůstává na poslední příčce, po důležitém vítězství v Karviné ale na dvanáctou Opavu už ztrácí jen tři body.

A na co se při příležitosti oslav sedmdesátiletého výročí založení klubu mohou těšit fanoušci? Hned od otevření stadionu se budou moct nechat vyfotit ve speciálním fotokoutku a snímky si rovnou nechat i vyvolat. Na Julisce bude přítomná také část orchestru Ústřední hudby Armády České republiky, která utkání bude doprovázet a před výkopem zahraje i státní hymnu.

O poločasové přestávce se pak uskuteční slavnostní ceremoniál, během kterého budou na trávníku oceněny největší osobnosti historie i současnosti Dukly.

Na zápas platí jednotné vstupné 100 korun, děti do patnácti let mají vstup zdarma. Zvýšený divácký komfort by měla zajistit také rozšířená nabídka občerstvení, ve stáncích společnosti Street Catering budou k dostání mimo jiné hovězí burgery a další speciality pouliční kuchyně.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud