Jan Vacek
Premium
1. listopadu 2018 • 05:00

Šural na rozcestí! Kapitán Sparty nemá novou smlouvu a možná odejde

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Muži s páskami na ruce. Kapitáni. Lídři mužstev, vůdčí osobnosti na trávníku i v kabině. Tahle definice ovšem ve sparťanském světě momentálně neplatí. Na výkonnost Josefa Šurala, vůdce letenského souboru, totiž padla podzimní deprese. Zkušený útočník se trápí, na gól v lize čeká déle než dva měsíce. S klubem navíc stále neuzavřel novou smlouvu. Podle informací deníku Sport je proto pravděpodobné, že dá Spartě v zimě sbohem. Kam by mohl zamířit? O možných variantách se dozvíte v placené části článku.



V soukromí se mu daří náramně, s manželkou Denisou očekává narození druhého potomka. Jakmile ovšem Josef Šural přeřadí na fotbalovou kolej, už to taková radost není. Spíš šeď. Kapitán Letenských je ve střeleckém útlumu, nad jeho další budoucností se navíc vznáší hrozba nejistoty.

Se Spartou má totiž osmadvacetiletý útočník kontrakt už pouze do léta. A uzavření nové spolupráce je v nedohlednu. Důvod je prozaický: značně rozdílné představy o platových podmínkách. „Šural a vedení Sparty absolvovalo několik jednání, k posunu ale nedošlo. Obě strany trvají na svém, situace je v mrtvém bodě,“ konstatuje zdroj detailně obeznámený s děním v letenském klubu.

Stále reálnější kontury tak nabírá scénář, podle kterého Šural Spartu v zimě opustí. V takovém případě by za svého kapitána klub vyinkasoval odstupné. Aby tahle teze byla naplněna, musela by se na hráče objevit konkrétní nabídka.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud