6. listopadu 2018 • 11:00

Rána pro Slavii! Tecl musel na operaci, sezona pro něj skončila

Autor: krm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká liga přišla o další útočnou hvězdu. Po plzeňském Michaelu Krmenčíkovi aktuální sezona s největší pravděpodobností skončila i pro Stanislava Tecla ze Slavie. Ve čtvrtek totiž podstoupil operaci předního zkříženého vazu v koleni, zranění si přivodil před dvěma týdny při utkání Evropské ligy v Kodani.




Tecl se na podzim probojoval do základní sestavy Slavie, v devíti ligových zápasech vstřelil tři důležité góly. A vysloužil si i pozvánku do reprezentace.

Zranění ovšem jeho slibný rozlet přibrzdila.

Nejprve na konci září, když nedohrál utkání s Bohemians kvůli podvrtnutému kolenu. Kouči Jindřichu Trpišovskému scházel měsíc, do Kodaně ale už před dvěma týdny odlétal připravený hrát. Skutečně naskočil na poslední dvacetiminutovku a pomohl k cenné výhře 1:0. Jenže…

„Po zápase Standa cítil, že koleno není zcela v pořádku. Na kontrolním vyšetření se ukázalo, že došlo k poškození předního zkříženého vazu. Ve čtvrtek 1. listopadu absolvoval operaci, došlo k náhradě vazu. Do konce sezony je bohužel mimo,“ uvedl na klubovém webu lékař červenobílých Petr Krejčí mladší.

Tecla tak nyní čeká dlouhá rehabilitace a v současném ligovém ročníku si už nezahraje. „V Kodani bohužel došlo k tomu, čeho jsme se s doktory nejvíce obávali. Koleno nevydrželo. Zranění k fotbalu patří, nemá cenu se teď dívat do minulosti. Doufám, že se dám stoprocentně do pořádku,“ citoval klubový web osmadvacetiletého útočníka.

Slovácko - Slavia: Domácí jsou na ručník, Tecl zvyšuje na 3:0
Video se připravuje ...

Slavia - Bohemians: Teclovi se otočilo koleno, musel být odnesen a střídán
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud