17. prosince 2018 • 09:45

Peprný přestup k rivalovi? Kapitán Opavy Kuzmanovič míří do Baníku

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Výprodej v Opavě? Začíná to tak vypadat. Po Joelu Kayambovi, nové posile Plzně, je na odchodu rovněž kapitán Nemanja Kuzmanovič (29). A rovnou do týmu největšího rivala. Na srbského ofenzivního záložníka se třese Baník Ostrava! Jednání, která se táhnou od léta, spějí ke zdárnému konci. „Mělo by to dopadnout,“ uvedl zdroj Sportu. 



Kuzmanovič nejspíš odehrál proti Mladé Boleslavi (2:1) svůj poslední zápas za Opavu. K výhře přispěl nádherným gólem a asistencí na Smolovu trefu. Od jara by měl válet za Baník, který na něj měl políčeno delší čas. Pětigólový podzimní střelec se stane další obětí nejistoty ve Slezském FC, kde se mění vedení, chybí peníze a strategický partner.

Přitom Kopeckého tým se vyšvihl až na 9. místo. Jenže co bude dál? Bez tahounů Kuzmanoviče, Kayamby, do Jablonce se vrací Jakub Janetzký, možný je i přestup lídra obrany Jaroslava Svozila… Baník má zájem i o útočníka Davida Puškáče a pravého beka Matěje Hrabinu. V kurzu je po životním půlroce střelec Tomáš Smola.

Opava potřebuje stabilizovat situaci, aby i ve zbytku ročníku přehrávala soupeře jako v sobotu přes hodinu Mladou Boleslav. „Nezvládli jsme to, to je celý,“ klopil oči záložník poražených Tomáš Přikryl . „Po prvním gólu mi přišlo, že se nám to trošku sesypalo. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, bohužel jsme tlak neproměnili v body. Takže zklamání,“ shrnul.

Opava - Mladá Boleslav: Dělovku Kuzmanoviče zkrotil Šeda
Video se připravuje ...

Opava - Slavia: Tak přece jenom! Kuzmanovič otáčí na 2:1 pro Slezský FC!
Video se připravuje ...

Opava - Slavia: Kuzmanovič z otočky střílel nad bránu
Video se připravuje ...

Souboj kapitánů - opavský Nemanja Kuzmanovič a Josef Hušbauer
Souboj kapitánů - opavský Nemanja Kuzmanovič a Josef Hušbauer

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud