16. ledna 2019 • 10:12

Dukla posiluje útok. Získala Španěla, který hrál i za Atlético Madrid

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalovou Duklu Praha posílil španělský útočník či záložník Pablo González, který přestoupil z třetiligové Salamancy. V mládežnických kategoriích byl také v Atlétiku Madrid. S posledním celkem prvoligové tabulky podle klubového webu podepsal smlouvu do června 2021.



Pětadvacetiletý González nastupuje zejména na pravém křídle, ale může hrát také v útoku a záloze. Ofenzivní univerzál na podzim za Salamanku vstřelil čtyři góly v 17 zápasech. V seniorské kategorii působil také ve Villarrealu, Huesce, Toledu či Granadě, nyní Gonzáleze čeká první zahraniční angažmá.

"Pablo přichází posílit ofenzivu. Jedná se o typického představitele španělské fotbalové školy, vyniká dobrou prací s míčem, je velmi slušně rychlostně vybavený. Dukla si vybrala hráče cíleně po velmi dobré zkušenosti s jeho předchůdci ze Španělska Néstorem a Romerou," uvedl sportovní ředitel Günter Bittengel pro internetové stránky dejvického klubu.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud