19. ledna 2019 • 16:05

Tipsport liga zná finalisty. Obhájci z Brna vyzvou Slovan Bratislava

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obhájci vítězství v Tipsport lize fotbalisté Brna zvládli souboj druholigových celků a po výhře 2:0 nad Táborskem postoupili do finále závěrečného turnaje hraného na Maltě. V semifinále naopak neuspěl předloňský šampion Mladá Boleslav, který prohrál 1:2 se Slovanem Bratislava.



O vítězství Brna rozhodli Lukáš Vraštil s Michalem Škodou a Zbrojovka bude usilovat o třetí triumf v tradiční zimní soutěži. Boleslav se Slovanem prohrávala po prvním poločase 0:2, ale neměla daleko k vyrovnání. V 67. minutě snížil Jakub Fulnek a sedm minut před koncem mohl srovnat Komličenko, jeho penaltu ale brankář Šulla chytil.

Úspěšnou premiéru pod novým trenérem Romanem Pivarníkem, který ve čtvrtek nahradil Michala Bílka mířícího k reprezentaci Kazachstánu, má za sebou Zlín. Moravané i díky dvěma zásahům Patrika Slaměny rozstříleli 5:0 Nitru a v přípravě zatím neinkasovali.

Bez ztráty jsou také fotbalisté Teplic, kteří i třetí zápas vyhráli rozdílem třídy. Tým trenéra Stanislava Hejkala si dnes i díky dvěma gólům Pavla Moulise poradil 5:1 s Varnsdorfem a navázal na vítězství 6:1 nad Táborskem a 5:1 nad Neugersdorfem.

Třetí vysokou výhru za sebou zaznamenal také poslední celek prvoligové tabulky Dukla, která porazila 4:1 Chrudim. Stejným výsledkem zvítězilo Slovácko nad Kroměříží a díky hattricku Ibrahima Keity i Příbram nad Sokolovem.

Semifinále fotbalové Tipsport ligy na Maltě:

Zbrojovka Brno - Táborsko 2:0 (1:0)
Branky: 10. Vraštil, 89. Škoda.

Slovan Bratislava - Mladá Boleslav 2:1 (2:0)
Branky: 20. Šporar, 28. Čavrič - 68. Fulnek.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud