Jan Vacek
Premium
11. února 2019 • 20:14

Návrat Bořka Dočkala se blíží! Sparta už se domluvila s Číňany

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to blízko, velice blízko. Bořek Dočkal a Sparta. Tohle spojení by mohlo v nejbližších dnech znovu platit. Podle informací iSport.cz udělal letenský klub výrazný pokrok ve snaze získat reprezentačního kapitána zpět do svých řad. Dohodl se totiž na podmínkách transferu s čínským celkem Henan Jianye. Zbývá doladit ještě dva konkrétní kroky. Kolik by Sparta za Dočkala mohla zaplatit? A jak se podařilo náročná jednání znovu obnovit?



Je to velký obrat v zimní sáze o Bořku Dočkalovi. Jestliže ještě v polovině ledna ležel jeho potenciální návrat do Sparty na mrtvém bodě, nyní je velice reálný. Podle informací iSport.cz úspěšně zdolala tu nejtěžší překážku. Tou byla dohoda s čínským Henanem na podmínkách přestupu.

Letenští se zájmem o znovuzískání kreativního záložníka nijak netajili, jednání však dlouho přešlapovala na místě. Z daleké Číny přilétla zpráva, že Henan na třicetiletého reprezentanta požaduje stejnou částku, za kterou ho před dvěma lety vykoupil. Tedy 230 milionů korun. Suma, u které bylo prakticky vyloučené, že by ji Sparta byla ochotná vyskládat na dřevo.

Během uplynulého víkendu ovšem nabraly události spád. „V sobotu se jednání rozjela znovu na plné obrátky.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud