13. dubna 2019 • 10:13

Favorit derby nevyhrává! Komu věří experti před derby?

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Derby favorit nevyhrává? To se ještě uvidí. Třeba před nedělním fotbalovým derby Slavia – Sparta v české nejvyšší soutěži se tipéři s experty vzácně shodují, že navrch bude mít i přes nepsané pravidlo družina z Edenu. „Slavii věří osmdesát procent sázejících,“ prozrazuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance. Na vítězství vedoucího mužstva ligy lze sázet v kurzu 1,72:1.



Důvod, proč je početnější skupina sázkařů, kteří věří Slavii, je nasnadě. V Evropské lize sice sešívaní prohráli s Chelsea 0:1, ale to je v tuzemsku bráno jako velmi slušný výsledek. „Slavia hraje ofenzivně, Chelsea přestřílela,“ podporuje názor, že navrch bude mít domácí tým z Edenu Světlíková.

Jedním dechem ale připojuje argumenty, které by mohly dávat nějakou šanci i Letenským. „Fanoušci Sparty doufají, že se na výkonu Slavie podepíše její náročný program a v hlavě se může Slavia tak trochu podvědomě šetřit na odvetu v Anglii. Navíc i pod vědomím náskoku v čele ligy. Titul sice nemají ještě jistý, ale jejich náskok se zdá být bezpečný,“ podotýká Světlíková.

Tomu, že derby skončí nerozhodně věří u Chance pět procent tipérů (3,84:1), výhře Sparty pak patnáctprocent sázejících 5,03:1. Hodně pak tipující věří tomu, že v derby S padne dvě a více branek, oba celky prý dají gól.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud