14. května 2019 • 09:02

Experti věří, že Plzeň po prohře v Edenu zabere, čeká se ostrá bitva

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trápili vedoucí Slavii, ale nakonec přišel třígólový mat a porážka 1:3. Fotbalisté Viktorie Plzeň si ve středu mají šanci spravit chuť, když na domácí půdě přivítají pražskou Spartu. Před víkendovým šlágrem se experti i fanoušci shodovali na tom, že Západočeši odjedou z hlavního města s prázdnou. Teď je ovšem přízeň nakloněna Viktorii. „Vítězství Plzně v kurtu 2,04:1 věří jednasedmdesát procent tipérů,“ prozrazuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance



Plzeň je v tabulce druhá, Sparta třetí. Šance, že by se Pražanům povedlo dotáhnout úřadující mistry, je minimální, tři kola před koncem soutěže je rozdíl mezi týmy osm bodů.

„Utkání odvěkých rivalů ale přinese agresivní hru, bude to stejně hodně vyhecované. I když už asi Sparta počítá s tím, že skončí třetí a v Plzni je nálada po prohře v Edenu na bodu mrazu,“ myslí si Světlíková.

Deset procent sázkařů i tak dává na tikety remízu v kurzu 3,53:1, Spartě pak věří 19 procent tipérů. Výhra hostů je nabízena v kurzu 3.73:1. „Hodně se opět sází na velký počet faulů, podle toho, jak lidé sázejí, by jich mělo být více než 29,“ dodává.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud