26. května 2019 • 18:33

Unikátní tiket pro Slavii: vítězství v Lize mistrů za 25 milionů!

Autor: krm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šampionem FORTUNA:LIGY za sezonu 2018/19 jsou hráči Slavie. Mistrovské oslavy si užili po posledním utkání sezony, kdy v Edenu porazili Spartu 2:1. Kapitán Pražanů Milan Škoda před rozradostněným Edenem kromě poháru převzal i unikátní tiket od sázkové kanceláře Fortuna, generálního ligového partnera. O co jde? O vítězství v Lize mistrů, kterou si Slavia v příštím ročníku zahraje.



Pražany v létě čeká čtvrté předkolo slavné soutěže, ve kterém budou bojovat o postup do základní skupiny. Tam se probojovali zatím jen jednou v historii – v sezoně 2007/08 skončili ve společnosti Arsenalu, Sevilly a Steauy Bukurešť třetí.

Sázková kancelář Fortuna si teď pro mužstvo kouče Jindřicha Trpišovského připravila netradiční motivaci. „Hledali jsme způsob, jak Slavii pogratulovat a poděkovat za to, jakým způsobem přispěla k atraktivitě ligy a prezentaci českého fotbalu v celé uplynulé sezoně,“ vysvětluje generální ředitel Fortuny David Vaněk.

Jeho společnost proto věnovala sešívaným tiket, jehož předmětem je právě vítězství Slavie v příštím ročníku Champions League. Kurz? 1892:1, stanovený podle roku založení vršovického klubu.

Slávisté přebírají mistrovský pohár a slaví zisk titulu ve FORTUNA:LIZE!
Video se připravuje ...

Vklad? 13 248 korun, podle průměrné návštěvnosti na ligových zápasech v Edenu.

Možná výhra? 25 065 216 korun!

„Za každého fanouška jsme vsadili korunu, sázka i kurs je v naší nabídce nadále k dispozici,“ tvrdí Vaněk. A prestižní soutěž je pro slávisty velkou motivací. „Je to náš další sen, všichni v klubu ho máme. Už letos jsme si v Evropě ukázali, že můžeme hrát s každým,“ říká trenér Jindřich Trpišovský.

To potvrzuje i předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík. „Liga mistrů je dlouhodobý cíl, postup do skupiny je naší prioritou druhé poloviny roku,“ hlásí. Nebo Pražané projdou ještě dál?

SESTŘIH: Slavia - Sparta 2:1. Sešívaní oslavili titul závěrečným triumfem v derby
Video se připravuje ...

Souček: Před dvěma lety to pro mě byl půltitul. Teď jsme dominovali
Video se připravuje ...

Slávisté v euforii: Eden málem padl, Stoch rozezpíval stadion
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud