27. května 2019 • 12:38

Hübschman prodloužil smlouvu v Jablonci: Nevidím důvod nepokračovat

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jablonecký kapitán Tomáš Hübschman ani v 37 letech s fotbalem nekončí. Bronzový medailista z mistrovství Evropy v roce 2004 prodloužil se čtvrtým týmem právě skončeného ročníku první ligy smlouvu o další rok.



"Všechno se to hezky sešlo. Jak jsem říkal dříve, musí se sejít tři věci - zdraví, výkonnost a motivace. To vše bylo a nevidím důvod, proč nepokračovat," uvedl Hübschman na klubovém webu. "Jsem rád, že má o mě klub nadále zájem. Díky tomu všemu jsme se po konci úspěšné sezony dohodli na pokračování vcelku rychle," dodal hráč, který v září oslaví 38. narozeniny.

V jabloneckém dresu odehrál již pátou sezonu poté, co se vrátil do Česka z desetiletého angažmá v Šachtaru Doněck. Předtím hrál za pražskou Spartu, kde s fotbalem začínal.

V české lize má na kontě 237 utkání a dva góly. Za reprezentaci v letech 2001 až 2014 absolvoval 58 utkání a dal jednu branku. V příští sezoně může být už jediným aktivním hráčem z bronzového týmu z portugalského Eura 2004, pokud vedle gólmana Petra Čecha ukončí kariéru i Jaroslav Plašil a Milan Baroš.

TOP góly 5. kola nadstavby: Součkova dělová hlava nebo Hadaščokův oblouček
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud