28. června 2019 • 09:34

Teplice mají další posilu. Paradin může hrát v obraně i záloze. Zaujal ho stadion

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalové Teplice získaly druhou letní posilu z Krasnodaru. Na roční hostování s opcí přišel ruský obránce Igor Paradin, který se v severočeském klubu sejde s krajanem Jevgenijem Nazarovem. Stoper či defenzivní záložník na Stínadla zamířil před dvěma týdny.



Dvacetiletý Paradin v minulé sezoně nastupoval za rezervu Krasnodaru ve druhé lize a nedávno absolvoval s A-týmem soustředění v Rakousku. "Naskytla se nyní možnost ho získat, proto jsme rychle zareagovali. Paradin může být velmi zajímavou alternativou na oba kraje hřiště," uvedl sportovní ředitel Štěpán Vachoušek pro teplický web.

"Měl jsem na Teplice jako klub i město jen ta nejlepší doporučení od Nazarova, se kterým jsem hrál. Když jsem navíc viděl stadion, tak ten se dá srovnat s těmi v ruské nejvyšší soutěži, je opravdu krásný," dodal Paradin.

Teplice, které v závěru minulého ročníku v semifinále nadstavbové skupiny o Evropu utrpěly ostudný domácí debakl 0:8 s Mladou Boleslaví, v létě angažovaly čtyři nové hráče. Před Paradinem a Nazarovem severočeský klub získal do útoku navrátilce Jakuba Mareše a španělského krajního obránce Manela Roya Castella.

Vše o Teplicích čtěte zde>>>

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud