17. září 2019 • 16:42

Policie zná tři výtržníky, co po zápase Sparta - Baník napadli pořadatele

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pražská policie po pátečním zveřejnění fotografií zná totožnost tří mužů, kteří jsou podezřelí z výtržností při srpnovém utkání fotbalistů Sparty Praha s Baníkem Ostrava na Letné. Nyní s nimi bude probíhat trestní řízení, řekla dnes ČTK policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Z kamerových záznamů vyplývá, že muži napadli údery a kopy pořadatele. Za trestný čin výtržnictví jim hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.



Incident se stal po skončení utkání a při následném odchodu členů pořadatelské služby z tribuny v sektoru hostů. Jeden z pořadatelů byl po napadení převezen k ošetření do nemocnice.

Utkání se hrálo 18. srpna. Již na stadionu zadržela policie sedm ostravských fanoušků, podle ní napadli pořadatele a hasiče. Podle Siřišťové podala státní zástupkyně pro Prahu 7 návrh na jejich potrestání. V případě odsouzení hrozí šesti zadrženým trest odnětí svobody až na dva roky. Sedmý, který se dopustil výtržnictví opakovaně, může jít do vězení až na tři roky.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud