Premium
29. listopadu 2019 • 05:00

Jaro zamává kádrem Slavie. O koho je zájem, kdo je nadbytečný a co mladíci?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je vhodný čas někoho koupit a s pohodlným náskokem v lize ho půl roku zapracovávat. Nebo konečně prodat Tomáše Součka a ve stejně komfortních kulisách si zvykat hrát bez něj. Proti tomu zase jde názor, že kádr Slavie je tak široký, že skoro nedává smysl ho ještě přifukovat. „Sešívaní“ zkrátka prožijí plonkové jaro. Za podzim zvládne tým Jindřicha Trpišovského celkem třicet soutěžních utkání, na jaře jich bude pouhá polovina. V placené části článku pro sekci iSport Premium najdete, kdo z hráčů Slavie by mohl odejít, zamířit na hostování, případně kádr naopak posílit. Nabízíme i pohled někdejšího trenéra úspěšného celku Františka Cipra.



Třetí domácí porážka v Lize mistrů postavila Slavii před trochu neznámou situaci. Silný a široký kádr se najednou v zimě bude připravovat jenom na jednu soutěž. Na patnáct ligových zápasů v rozmezí tří a půl měsíce.

To je pro tým, před kterým bylo během podzimní části vyskládáno i sedm utkání za měsíc, docela nezvyklá pohodička.

Ale taky to obnáší silné zamyšlení nad složením kádru. Současných 22 hráčů a tři gólmani v tak prořídlém programu těžko najdou adekvátní uplatnění.

„Jak se nám zúžily soutěže, které budeme na jaře hrát, tak ani kádr nebude tak početný,“ stihl zásadně poznamenat kouč Jindřich Trpišovský hned po prohře s Interem Milán.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud