17. ledna 2020 • 17:30

Přeceňovaný hráč? V bramborové lize Souček, napsal Řepka. Zmínil i další

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak Tomáš Řepka slíbil, tak činí. Svůj instagramový účet profiluje kromě jiného jako platformu, na které diskutuje s fanoušky na rozličná fotbalová témata. Tentokrát ho zajímaly názory na to, kdo je nejvíc přeceňovaným hráčem FORTUNA:LIGY. Výsledek možná (ne)překvapí. Shodl se na jménech Tomáš Souček (Slavia), Libor Kozák a Semih Kaya (Sparta) či Nikolaj Komličenko (Mladá Boleslav).



„Kdo je podle vás v současné době nejpřeceňovanějším hráčem české ligy? A nehledejte jen mezi sparťanama. Čekám na vaše názory, díky,“ hodil Tomáš Řepka dnes do pléna.

Z logiky věci vyplývá, že tím rozpoutal bouřlivou diskusi zejména mezi fanoušky obou pražských „S“. A hned první jméno mu káplo do noty. Šlo přitom o Tomáše Součka, oporu Slavie a české reprezentace a hlavního kandidáta na titul Fotbalista roku.

„Souček? Souhlas,“ opáčil Řepka. A hned dodal, co konkrétně mu na tahounovi červenobílých vadí. „Já netvrdím, že není dobrej na naši bramborovou ligu, ale plat, kterej pobírají tihle hráči, mi přijde neadekvátní v rámci dané soutěže,“ doplnil s tím, že na mysli má třeba i sparťanského stopera Semiha Kayu.

Jak Souček, tak Kaya berou podle dostupných informací 3,5 milion korun měsíčně.

Bývalý reprezentant se v diskusi naopak zastal dalších sparťanů Martina Frýdka a Martina Haška.

„Dík za názor, ale nesouhlasím,“ podotkl k Frýdkovi. „Protože pracanti byli i za mojí éry nedocenění,“ doplnil pak k Haškovi.

Na milost vzal Řepka ale i slávistu Lukáše Masopusta .

„Co se týká Masopusta, byl bych opatrnější, svoji kvalitu má,“ upozornil s tím, že k nepřeceňovanějším hráčům domácí soutěže patří třeba i Libor Kozák ze Sparty či Nikolaj Komličenko z Mladé Boleslavi. David Lafata byl prý lepší.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Propuštění Tomáše Řepky z vězení
Propuštění Tomáše Řepky z vězení

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud