22. ledna 2020 • 12:00

Tvrdík se sešel s Nezmarem, fanoušky Slavie potěšil fotkou i vzkazem

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Situace ve Slavii se po turbulentních svátcích vrací podle všeho k normálu. „Nekončíme, ještě jsme ani nezačali! Těšíme se na Vás!“ napsal včera šéf klubu Jaroslav Tvrdík na Twitteru k fotografii, na které je společně se sportovním ředitelem Janem Nezmarem a trenérem Jindřichem Trpišovským, a vyvolal tím mezi fanoušky úřadujícího mistra euforii. 



Jak už deník Sport informoval, sportovní ředitel Jan Nezmar, který měl podle spekulací podat po posledním podzimním ligovém zápase s Českými Budějovicemi (4:1) výpověď, ve Slavii zůstává, a společně s  Jaroslavem Tvrdíkem a trenérským štábem už spřádá plány na jarní část.

Včera se kvůli tomu sešlo vedení klubu v hotelu Le Palais Art Hotel Prague, po kterém boss Tvrdík zveřejnil na Twitteru fotografii, na které je společně (zleva) s místopředsedou představenstva Tomášem Syrovátkou, sportovním ředitelem Janem Nezmarem, trenérem Jindřichem Trpišovským a jeho asistentem Zdeňkem Houšteckým.

Jaroslav Tvrdík (zleva) s místopředsedou představenstva Slavie Tomášem Syrovátkou, sportovním ředitelem Janem Nezmarem, renérem Jindřichem Trpišovským a jeho asistentem Zdeňkem Houšteckým
Jaroslav Tvrdík (zleva) s místopředsedou představenstva Slavie Tomášem Syrovátkou, sportovním ředitelem Janem Nezmarem,  renérem Jindřichem Trpišovským a jeho asistentem Zdeňkem Houšteckým

„Nekončíme, ještě jsme ani nezačali! Těšíme se na Vás!“ doplnil ke snímku Tvrdík, čímž potěšil početnou skupinu slávistických příznivců.

„Nejlepší zpráva. Tohle je absolutní TOP. Posila už není potřeba. Super,“ uvedl například uživatel s nickem Navzdyslavia.

Tvrdíkův tweet měl krátce před středečním polednem téměř devět set lajků.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Hellebrand ve Slavii: Minimální riziko. Pokud se neprosadí, jeho cena neklesne
Video se připravuje ...

VIDEOBLOG: Český Luis Figo? Domácí ligová stopa Josefa Hušbauera je výjimečná
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud