25. ledna 2020 • 15:50

Slavia - Budějovice 3:3. Sešívaní opět bez výhry, po obratu vyrovnal Schranz

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

 Fotbalisté Slavie nevyhráli ani druhý přípravný zápas po návratu ze soustředění ve Španělsku. Po porážce od Ústí nad Labem tentokrát na Strahově remizovali s Českými Budějovicemi 3:3. Dva góly sešívaných dal ve druhém poločase Nicolae Stanciu, ale v závěru vyrovnal útočník Dynama Ivan Schranz.



„Dneska to byl výrazně lepší výkon než ve středu, hlavně směrem do ofenzivy. Dali jsme tři góly a měli jsme další šance. Na druhou stranu jsme dostali tři góly. Ale od toho přípravné zápasy jsou, aby se hrálo takhle nahoru dolů,“ řekl novinářům slávistický trenér Jindřich Trpišovský.

Jihočeský nováček nejvyšší soutěže krátce po postupu porazil Slavii v létě v přípravě 2:0 a suveréna české ligy velmi trápil i tentokrát. Dynamo po prvním poločase vedlo poté, co brankáře Koláře překonal hlavou Mršič.

SESTŘIH: Slavia - České Budějovice 3:3. Sešívaní opět nevyhráli
Video se připravuje ...

Stejným způsobem ve 62. minutě srovnal Oscar a připsal si první gól v červenobílém dresu. Pražany, kteří nasadili dvě odlišné jedenáctky, pak dvakrát poslal do vedení Rumun Stanciu, ale outsider vždy dokázal zareagovat. Na 3:3 srovnal dvě minuty před koncem Schranz.

Za nejlepšího slávistického hráče označil Trpišovský Oscara, který do Slavie přestoupil už v srpnu, ale v podzimní části zůstal na hostování v Liberci. „Nejen gólem, ale i projevem, ovládáním míče to byl náš nejlepší hráč. Dneska naplno ukázal potenciál, který v něm je,“ prohlásil Trpišovský.

Další přípravná utkání čekají Slavii už na soustředění v Portugalsku.

Trpišovský: Součkův přestup? Tomáš se směje víc než dřív. Chválil Oscara
Video se připravuje ...

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE SK České Budějovice Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud