6. února 2020 • 17:53

Haškův přestup padl, měl chtít víc peněz. Překvapil nás, píše Maccabi

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odchod záložníka Martina Haška ze Sparty do Maccabi Haifa se neuskuteční. Čtyřiadvacetiletý fotbalista se s  klubem nedohodl na smlouvě, informoval o tom i izraelský klub na svých webových stránkách. Podle zdrojů iSport.cz měl hráč požadovat více peněz.



Zdálo se, že jde už jen o formalitu. Fotbalista Sparty Martin Hašek vyrazil do Izraele, aby absolvoval zdravotní prohlídku a následně se upsal Maccabi Haifa. K dohodě ale nedošlo.

„Pokoušeli jsme se získat Martina Haška. Klub jednal se Spartou i se zástupci hráče, aby ho podepsal. S českým klubem i s hráčem proběhla dohoda a následně se jednání přesunula do Izraele. Zde mělo dojít k lékařské prohlídce a podpisu. K našemu překvapení ale hráč odstoupil od podmínek, které byly domluveny před jeho příjezdem. Rozhodli jsme se proto dohodu nedokončit. Přejeme hráči hodně štěstí,“ stojí v prohlášení na klubovém webu Maccabi Haifa.

Podle zdrojů iSport.cz měl hráč vyžadovat vyšší plat, což tvrdí také další hlasy znějící z izraelské strany.

Hašek, který neodletěl se Spartou na zimní soustředění do Španělska, načež byl přeřazen do B-týmu, tak zatím stále neví, kde bude působit během jarní části sezony.

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Logo přestupů Fotbalové přestupy online >

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud