Premium
26. února 2020 • 05:00

Co dál s Haškem? Otec promluvil: Sparta chybuje, syn je asi moudřejší

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kauza rebelujícího záložníka Martina Haška a jeho vyhroceného sporu se Spartou, který se táhne napříč celou zimou, nabývá na obrátkách. Vůbec poprvé totiž oficiálně vystoupil někdo z tábora nespokojeného hráče, konkrétně otec a trenér Martin Hašek starší… V rozhovoru pro iSport Premium mluví o chybách Sparty a konstatuje, že veřejnost vidí všechno jednostranně. Má to být impuls, aby klub začal zvažovat navrácení všestranného středopolaře do prvního týmu? A jak se k této variantě staví nový kouč Sparty Václav Kotal? Čtěte v zamčené části článku, kde najdete celý rozhovor s Haškem starším i vyjádření Sparty.



Ještě na podzim byl důležitou postavou Sparty, s pěti góly a čtyřmi asistencemi druhým nejproduktivnějším hráčem mužstva. Nyní je Martin Hašek vyhnancem, uklizeným ve strahovském béčku.

Snaha šikovného záložníka o vynucení si odchodu z letenského klubu skončila fiaskem, obě strany se rozhádaly natolik, že Hašek na konci ledna odmítl odcestovat se spoluhráči na herní soustředění do španělské Marbelly. Na tento bezprecedentní krok klub zareagoval okamžitě a drtivě. Do světa vyslal ostré prohlášení a nespokojeného hráče přeřadil do béčka.

Úniková cesta v podobě přestupu do izraelského Maccabi Haifa na poslední chvíli spadla, v tuhle chvíli je tak nejpravděpodobnější scénář, že Hašek dokončí ročník ve sparťanské rezervě.

Vyzkoušejte iSport Premium. Nyní na 30 dní ZDARMA exkluzivně v mobilní aplikaci iSport. Více ZDE >>

To se ovšem nelíbí jeho otci, Martin Hašek starší totiž vůbec poprvé veřejně vystoupil a pro deník Sport se k situaci vyjádřil. „Sparta se svou neschopností komunikovat s hráčem dostala do stavu, kdy byla nucená

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud