26. května 2020 • 10:11

Experti tuší: Slavia při restartu ligy nezaváhá, Horváth slavit nebude

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Fortuna liga konečně po koronavirové pauze nabírá dech. V úterý jsou na programu hned čtyři duely 25. kola a bude se na co dívat. Jak podle expertů zvládne ligový lídr ze Slavie start na hřišti Mladé Boleslavi? A bude po prvoligové premiéře slavit kouč Příbrami Pavel Horváth tříbodový zisk po duelu s Baníkem Ostrava. "Slavia podle fanoušků i bookmakerů dosáhne na tři body. To Příbram se výhry nedočká," tvrdí Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



Když šel Pavel Horváth na hřiště v roli hráče, měli fanoušci jistotu, že se bude na co dívat. Jenže teď bývalého špílmachra Viktorie Plzeň čeká premiéra v roli kouče v nejvyšší soutěži. A tady prognózy pro známého pohodáře nevyhlížejí zrovna dobře. "Devadesát procent tipérů věří ve výhru Baníku, kterou nabízíme v kurzu 2,34:1," říká Světlíková.

Že by na tři body dosíhla po sérii 17 zápasů bez výhry dosáhl Horváthův tým, vypadá podle řeči čísel velmi nepravděpodobně. "Věří tomu jen čtyři procenta sázkařů a šest procent tipérů dalo na tiket remízu," dodává tisková mluvčí Chance.

I duel v Mladé Boleslavi, kde se představí od osmi večer ligový lídr - Slavia, má jasného favorita. Dokonce ještě jasnějšího, než utkání v Příbrami. "Týmu trenéra Trpišovského věří 93 procent tipérů, i proto je její výhra nabízena v kurzu 1,61:1," prozrazuje Světlíková. Lákavému kurzu 5,49:1 na vítězství Boleslavi neodolaly tři procenta tipérů. "Remízu pak daly na tiket čtyři procenta lidí, co si na zápas vsadili."

Hodně tipérů rovněž věří tomu, že v utkání padne více než jedna branka - sázet lze v kurzu 1,24:1.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud