5. června 2020 • 13:15

Plzeň chce zatopit Slavii. Zlomíme je a dostaneme pod tlak, burcuje Čermák

Autor: ČTK, jon
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hrát si po své linii, vnutit i těžkému s14:05oupeři styl hry, který Plzni dosud šlapal jak hodinky. Aleš Čermák věří, že fotbalisté Viktorie i ve šlágru 28. kola FORTUNA:LIGY na Slavii předvedou hru, díky níž pod trenérem Adrianem Guľou na jaře vyhráli všech osm soutěžních zápasů. Pětadvacetiletý středopolař doufá, že Viktoria svým stylem v neděli pražského lídra tabulky zlomí a dostane pod ještě větší tlak v boji o titul.



„Určitě budeme chtít, aby se soupeř víc přizpůsobil naší hře a ne my jim. Budeme hrát pořád to, o co se tady snažíme od zimy. Doufáme, že tím naším způsobem Slavii zlomíme a vyhrajeme,“ řekl Čermák v nahrávce pro média na klubovém webu.

„Musíme se ještě víc soustředit a nemyslet na únavu. Slávisté jsou teď trochu pod tlakem, protože vidí, že hrajeme dobře. I když oni také... Pokud budeme dodržovat pokyny trenéra, můžeme uspět,“ přidal plzeňský útočník Jean-David Beauguel.

Západočeši z druhého místa tabulky ztrácejí na obhájce titulu osm bodů. „Chceme se Slavii přiblížit bodově a dostat je trošku pod tlak,“ prohlásil Čermák. „Všichni v Česku ten zápas budou sledovat. Když v neděli vyhrajeme, čeká nás ještě zajímavý konec sezony,“ přidal Francouz Beauguel.

Plzni se na stadionu Slavie nedaří a v rámci nejvyšší soutěže v Edenu prohrála šestkrát za sebou. „Věřím, že celý tým je odhodlaný a jedeme to tam v neděli zlomit. Doufám, že se to zase otočí a začne se nám tam dařit,“ konstatoval Čermák.

Beauguel by rád vylepšil osobní ligovou statistiku se Slavií, kterou porazil v jediném z 10 utkání. „Udělám maximum, abych to změnil v neděli a potom i v nadstavbě,“ prohlásil bývalý hráč Dukly nebo Zlína.

„Nejlepší by bylo tam dát rychlý gól. Kdybychom vedli po poločase, lépe by se nám zápas kontroloval. Může se také stát, že to dlouho bude vyrovnané a rozhodne třeba gól v poslední minutě. I to by bylo dobré, kdybychom ho dali my. Ale preferuji první variantu,“ dodal osmadvacetiletý Beauguel.

FC Viktoria Plzeň Vše o klubu ZDE

SÁZKAŘSKÉ TIPY: Na co se vyplatí vsadit v duelu Slavie s Plzní?
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Baník - Plzeň 0:2. Viktoria před duelem na Slavii dále stoprocentní
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
2

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud