7. června 2020 • 10:13

Experti čekají vyrovnaný šlágr, fanoušci věří, že budou padat branky

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Udělá fotbalová Slavia dalšé důležitý krok na cestě k obhajobě mistrovského titulu? Nebo se do hry o korunu českého fotbalového krále vrátí Plzeň? „Slavii i Plzni se daří, vyhrávají. Viktorii se v Edenu obvykle nedaří, ale role outsidera se na Plzeň prostě nehodí,“ tuší před bitvou dvou nejlepších celků nejvyšší soutěže Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance. „Šestačtyřicet procent sázek jde na Plzeň a to v kurzu 3,09:1,“ naznačuje, že u fanoušků vyhrávají Západočeši.



Podle bookmakerů Chance utkání nabídne vyrovnanou a napínavou bitvu. Rozhodnout ji může jediný gól. „Podle fanoušků je téměř tutovkou, že padne více než jeden gól (1,33:1),“ prozrazuje Světlíková, že podle tipérů bude šlágr ofenzivnější.

Na vítězství Slavie lze sázet v kurzu 2,31:1 a věří jí čtyřicet procent tipérů. „Nejméně lidé věří tomu, že zápas skončí nerozhodně. Plzeň potřebuje stáhnout náskok Slavie, proto má remízu na tiketech jen čtrnáct procent tipérů,“ dodává Světlíková.

Jasno o tom, zda měli pravdu opatrnější bookmakeři, nebo odvážnější tipéři, bude v neděli večer.

Témata:  Plzeň, slavie, fotbla
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud