11. srpna 2020 • 19:48

Plzeň - St. Pölten 2:0. Viktoria potřetí s nulou vzadu, pálili Brabec a Chorý

Autor: iSport.cz, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třetí příprava, třetí nula vzadu. Viktoria Plzeň zvládla duel proti St. Pölten, nad rakouským celkem zvítězila 2:0. Oba góly padly ve druhém poločase - skóre otevřel ve 49. minutě kapitán Jakub Brabec, v samém závěru udeřil hlavou útočník Tomáš Chorý. Utkání s rakouským soupeřem (Sturm Graz) měla v úterý odehrát i Slavia, v kádru mistra se ale objevila nákaza koronaviru a tým ukončil soustředění.



Trenér Adrian Guľa vyslal do prrvní poločasu základní jedenáctku, na kterou rád sázel během jarní části. Západočeši sice kontrolovali hru, ale dlouho si nevytvořili kloudnou šanci.

Hra byla místy pomalá a rozvleklá, slušné výstavbě chyběla lepší finální část. Největší šanci zahodil po pěkném centru Davida Limberského útočník Jean-David Beauguel. Těsně před přestávkou ale mohli udeřit Rakušané, když z ojedinělé akce trefili spojnici.

Plzeň se prosadila hned na začátku druhého poločasu, kdy už český vicemistr začal rotovat sestavu. Pohotově se prosadil kapitán Jakub Brabec. V úplném závěru utkání zvýšil na konečných 2:0 střídající útočník Tomáš Chorý.

Viktoria zdolala soupeře, se kterým o pár dní dříve zvítězila konkurenční Slavia 5:0. Na soustředění v Rakousku by v pátek měla odehrát ještě generálku proti rumunské CS Universitatea Craiova. 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud