Jan Podroužek
25. srpna 2020 • 13:30

Jak Nezmar měnil Slavii: trefy i přehmaty, balík za Součka či Krále

Vstoupit do diskuse
0
  • Jak měnil Jan Nezmar Slavii? Projděte si nejzajímavější mezníky jeho působení v Edenu...Jak měnil Jan Nezmar Slavii? Projděte si nejzajímavější mezníky jeho působení v Edenu...FOTO: Michal Beránek (Sport)

    Třiatřicet měsíců úřadoval Jan Nezmar ve vedení fotbalové Slavie, než se kvůli prohlubujícímu se nesouladu v systémových otázkách s Jaroslavem Tvrdíkem rozhodl definitivně odejít. Zanechává za sebou ale hodně hlubokou stopu... Projděte si mezníky jeho působení v Edenu či sestavu „před“ a „po“.

  • Sestavy před a po

    Jak vypadala sestava před příchodem Jana Nezmara do Slavie a jakou ji zanechává po svém odchodu?Foto Sport

  • Prosinec 2017

    Na začátku měsíce ho Slavia oficiálně uvítala v roli sportovního ředitele, byť byl jeho příchod veřejně známým faktem už od listopadu.

    Nezmar končí ve Slavii. Redaktor Sportu popisuje strategický rozkol s Tvrdíkem
    Video se připravuje ...

  • Leden 2018

    První akce na trhu. Do klubu přišel nadějný brankář Martin Vantruba, následovala první sonda v Liberci – postupně Lukáš Pokorný, Ondřej Kolář, Ondřej Kúdela. Stažen byl předčasně z hostování Stanislav Tecl z Jablonce. Naopak smlouvy ukončeny Ruslanu Rotaňovi, Halilu Altintopovi a odešel Jan Laštůvka.

    Takhle si šel Halil Altintop zvednout dres, který mu přiletěl zpátky od fanoušků Slavie po zápase na Bohemians. V lednu 2018 pak z Edenu definitivně zmizel...Foto Jaroslav Legner (Sport)

  • Květen 2018

    První trofej ve Slavii. Ve finále MOL Cupu výhra nad Jabloncem 3:1. V lize druhé místo za Viktorií Plzeň, kterou už ale po její úchvatné podzimní jízdě šlo jen těžko dohnat.

    Obrovská radost slávistických fotbalistůFoto Barbora Reichová (Sport)

  • Červenec / srpen 2018

    Polovina úspěch, polovina z pohledu dneška střela mimo. K těm patří Alexandru Baluta, Jaroslav Zelený a i Jan Matoušek, naopak mezi trefy Vladimír Coufal, Ibrahim Traoré a taky Peter Olayinka. Klub se v tomhle období rozloučil s Dannym, Ginem van Kesselem a Perem Egilem Floem. Došlo i na první větší zklamání na hřišti, vyřazení ve 3. předkole Ligy mistrů s Dynamem Kyjev.

    Analýza posily: Coufal je skvělým nákupem pro Slavii a noční můrou pro soupeře
    Video se připravuje ...

  • Leden/únor 2019

    Tohle se povedlo, jmenovitě Lukáš Masopust, Petr Ševčík a Alex Král, těžce za očekáváním zůstává jen Júsuf Hilál. V únoru odešel do Mladé Boleslavi Muris Mešanovič.

    Vykoupený Král je zpátky ve Slavii. Dává jeho přestup smysl?
    Video se připravuje ...

  • Březen/duben 2019

    Nezapomenutelný měsíc. Nejdřív v březnu totiž slavně vyřadili v osmifinále Evropské ligy FC Sevilla a v dubnu si zahráli proti Chelsea čtvrtfinále. I s ní pěkně mávali, na Stamford Bridge dali tři góly, nakonec vyřazení v součtu 3:5.

    Magická děkovačka Slavie po heroické prohře! Sedli si i pořadatelé
    Video se připravuje ...

    Slavia s Chelsea sahala po absolutní senzaci, po heroickém výkonu prohrála 3:4
    Video se připravuje ...

  • Květen 2019

    První titul, o pět bodů před druhou Plzní. A pohár k tomu, ve finále MOL Cupu výhra nad Baníkem Ostrava 2:0.

    Slávisté přebírají mistrovský pohár a slaví zisk titulu ve FORTUNA:LIZE!
    Video se připravuje ...

  • Červenec/srpen/září 2019

    Zemětřesení hlavně z pohledu odchodů. Postupně se sbalili Stoch, Deli, Ngadeu, Zmrhal a vše končilo více než třísetmilionovou ránou za Krále. Naopak přišli Holeš, Hovorka, Stanciu a Dorley, na poslední chvíli pak ještě klub přivedl Takácse, Provoda, mimo byl s Horou, do budoucna Felipe. Ale hlavní byl dvojzápas o Ligu mistrů s CFR Kluž a celková výhra 2:0. Velká sláva, ve skupině Barcelona, Borussia Dortmund, Inter Milán.

    Král: Spartak je sportovní posun, Rusko mezistupeň do velkého fotbalu
    Video se připravuje ...

  • Leden/únor 2020

    Tohle bylo období pro velmi mladé talenty. Začalo to Hellebrandem, z hostování v Liberci byl předčasně stažen Musa, pak Zima, Tijani nejdřív na hostování. Naopak pryč šli starší – Škoda, nejprve na hostování Hušbauer. Krok ven udělal i Souček.

    TOP 5 gólů Milana Škody ve Slavii: Sólo v derby nebo lob z Poborského dílny
    Video se připravuje ...

  • Červenec/srpen 2020

    Více než půlmiliarda za nejprve hostujícího Součka od West Hamu. Z klubu definitivně odešel taky Hušbauer, Baluta, dosud sedm hráčů zmizelo v Liberci na hostování. A z něj zase hodně posil – Karafiát, Kuchta, Malinský, Beran, dál z Karviné Lingr a Tijani z Jihlavy. Toť vše, na konci měsíce odchází Nezmar ze Slavie.

    ANKETA: Kam by se hodil Souček? Do Guardiolova City, ale i k Pogbovi
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud