9. října 2020 • 13:18

Poslední duely před zámkem? Španěl ze Sevilly se poprvé trefil za Baník

Autor: ČTK, ros
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Liberce a Ostravy vyhráli dnešní přípravné zápasy s druholigovými týmy. Slovan si poradil 3:0 s pražskou Duklou, zatímco Baník zdolal Blansko 4:1. Naopak Bohemians 1905 na hřišti druholigového Žižkova remizovali bez branek. Pro všechny týmy se s největší pravděpodobností jednalo o poslední zápasy na minimálně dalších 14 dní, od pondělí začne platit zákaz sportovních aktivit, který ve čtvrtek oznámil ministr zdravotnictví Roman Prymula.



Liberec rozhodl o výhře v Mnichovském Hradišti v úvodní půli, kdy se dvakrát trefil Rondič. V závěru stanovil konečné skóre Šulc.

Ostrava v obou poločasech vstřelila po dvou brankách. Nejprve se dvakrát prosadil Kuzmanovič a po změně stran Mena s Kaločem.

„Výsledek je pozitivní, přesto naší slabinou byla efektivita. Už v první půli jsme nedali pět šest šancí, dvakrát tam byla tyč. Měli jsme tam ale i okýnka směrem dozadu a i Blansko mohlo dát nějaký gól,“ citoval klubový web trenéra Baníku Luboše Kozla.

Zamlouval se mu výkon španělského záložníka Josého Meny, který Slezany posílil na začátku týdne z FC Sevilla. „Pepe ukázal, proč jsme ho přivedli. Je pohyblivý, pracovitý, silný na míči. Věřím, že i ta vstřelená branka mu pomůže k adaptaci,“ uvedl Kozel.

Baník Ostrava - Blansko 4:1 (2:1)
Branky:
19. a 43. Kuzmanovič, 65. Mena, 69. Kaloč - 38. Žák.

Sestava Ostravy: Budinský - Juroška (61. Fillo), Pokorný (46. Kukučka), Stronati (78. Lalkovič), Holzer (61. Fleišman) - Buchta (61. De Azevedo), Jánoš (46. Kaloč), Kuzmanovič (61. Mena), Jirásek (61. Tetour), Potočný (61. Drozd) - Zajíc (61. Tijani).

Žižkov - Bohemians Praha 1905 0:0

Sestava Bohemians: Bačkovský - Hůlka (59. Vacek), Bederka (59. Jindřišek), Vondra - Osmančík (46. Dostál), Levin (59. Hašek), Hronek (46. Puškáč), Schumacher (46. Krch) - Květ - Keita (70. Pulkrab), Nečas (59. Novák).

Slovan Liberec - Dukla Praha 3:0 (2:0)
Branky: 17. Rondič, 29. Rondič, 84. Šulc.

Sestava Liberce: Knobloch - Fukala, Kačaraba (46. Kosek), Jugas, Mikula (46. Tijani) - Pešek (46. Šulc), Barac (46. Pourzitidis), Rondič, Nešický, Mosquera - Rabušic (46. Beran).

Jan Šulc pečetil vítězství libereckého Slovanu nad Duklou poměrem 3:0Foto Oficiální web FC Slovan Liberec

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud