14. června 2021 • 09:18

Sparta odhalila nové dresy. Změněná identita i tři pruhy na ramenou

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
8
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Změněná identita, nový partner a s ním i nový design dresů. Fotbalisté Sparty zůstávají doma v rudé, avšak jejich trikoty budou v sezoně 2021/2022 zdobit tři bílé pruhy přes ramena, ale také lem kolem krku v též barvě. Tahle změna se povedla.



Nové dresy Sparty mají odkazovat na úspěšnou historii a legendy klubu. „Při pohledu na čistě rudý dres se sparťanským fanouškům určitě vybaví nejen Bořek Dočkal, Lukáš Juliš, Ladislav Krejčí a jejich parťáci, ale zároveň i Horst Siegl, Jiří Novotný, Vítězslav Lavička, Stanislav Griga a další,“ uvedli Letenští na svém webu s tím, že to bylo hlavní téma při tvorbě nových dresů.

V domácím prostředí klub zachovává tradiční kombinaci: rudý dres, bílé trenky a černé stulpny. „Jméno hráče, číslo na zádech a logo sponzora jsou vyvedené v bílé barvě, stejně jako tři pruhy na ramenou,“ přiblížila detaily Sparta. Na kraťasech jsou zase tři rudé pruhy. 

„Dres se mi moc líbí. Stejně jako nové klubové logo, které mě hodně zaujalo už ve chvíli, kdy ho Sparta představila. Já byl ještě hráč Liberce a nemohl jsem vědět, že tenhle symbol budu už brzy reprezentovat na hřišti,“ uvedl pro klubový web Jakub Pešek, letní posila Sparty.

Nové venkovní sadě dominuje bílá barva, která je doplněna rudými prvky, stejně tak je tomu i u stulpen. Kraťasy jsou naopak rudé s bílými pruhy. Zajímavostí je, že logo je taktéž vyvedeno do rudé, namísto originální černé varianty.

Sparta představila nový dres
Sparta představila nový dres

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
8

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud