Michal Kvasnica
Premium
22. června 2021 • 17:20

Slavia přihazuje za Mandouse. Kolik Sigma chce a kde hledá náhradu?

Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ondřej Kolář sice nakonec v národním týmu pro EURO chybí, zastoupení mezi brankáři tam však Slavia možná bude mít i tak. Český mistr navýšil nabídku za olomouckého Aleše Mandouse, který má zájem udělat kariérní krok. V Edenu sice zatím svou jedničku odmítají prodávat, ale příchodem typologicky podobného gólmana by byli připravení na „neodmítnutelnou“ nabídku ze zahraničí. Staronový trenér Sigmy Václav Jílek už proto pomalu shání parťáka k Matúši Macíkovi. V zamčené části článku najdete detaily možného přesunu Mandouse do Edenu i náhrady, které má vyhlédnuté Sigma.



Byl by to další hezký příběh, který fotbal pravidelně nabízí. A vlastně už je. Vždyť Aleš Mandous začal chytat ligu teprve na podzim 2019 ve svých 27 letech, přesto se dostal na letošní EURO, navíc jako hráč Olomouce, jež v uplynulé sezoně skončila devátá.

K tomu si připočtěte, že je aktuálně reprezentační dvojkou, protože Jiří Pavlenka i Ondřej Kolář museli turnaj ze zdravotních důvodů oželet. Před ním je už jen Tomáš Vaclík...

Tahle story může být brzy ještě vylepšená: Slavia o něj totiž stupňuje zájem. Podle informací Sportu poslal český mistr původně za Mandouse

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
1

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud