22. července 2021 • 09:20

Dresy na novou sezonu: změna v Budějovicích. Slavia a nový partner

Autor: pav, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
79
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nová sezona FORTUNA:LIGY znamená i nové dresy prvoligových týmů. Sparta je představila i se změněnou vizuální identitou klubu. Slavia je ukázala až pár dní před novým ročníkem na tiskové konferenci, kde oznámila i jméno nového generálního partnera - společnost eToro. Nové dresy představila i Viktoria Plzeň. Další kluby představily nového hlavního sponzora. Podívejte se na nové dresy v GALERII, kterou budeme aktualizovat.



Dynamo České Budějovice v nových dresech
Dynamo České Budějovice v nových dresech

Těsně před začátkem sezony se v nové kolekci fotilo budějovické Dynamo. Jihočeši zůstali věrvní černo-bílé kombinaci, zvolili ale netradiční vzor, kterému nápadně ale vkusně dominuje logo sponzorujícího pivovaru.

Český mistr z posledních tří sezon nové dresy ukázal v úterý, společně se jménem nového generálního partnera. „Podepsali jsme víceletou smlouvu se společností eToro. Zároveň děkuji akcionáři Citic Group, že ustoupili s logem z hrudi na rukáv, kde podle nových pravidel UEFA může být sponzor i pro evropské poháry,“ poznamenal místopředseda slávistického představenstva Tomáš Syrovátka.

Aktuálně se se svými soupravami pro příští sezonu pochlubili také Bohemians. David Bartek pózuje znovu po dvou letech v dresu se svislými zelenobílými pruhy, dosud byly příčné. Zajímavá je černá venkovní sada se zelenými doplňky. 

Dresy představili i Západočeši z Viktorie Plzeň, kteří v příští sezoně slaví 110. výročí založení klubu. Domácí dres vychází z tradičních barev, přičemž dominantní je modrá.

Zajímavý je ale příběh druhé sady, kde si dal výrobce záležet na ekologii. Tmavě modrá varianta se dvěma svislými pruhy je stoprocentně vyrobena z recyklovaného materiálu, konkrétně ze 13 půllitrových lahví.

Vstoupit do diskuse
79

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud