1. října 2021 • 18:00

Sparta se zvedá, ale v derby proti rivalovi to stačit nebude, míní experti

Autor: os
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový svátek je tady. Nejvyšší soutěž má v neděli na programu slavné derby Sparty se Slavií. Hrát se bude ne Letné. Favoritem třístého derby pražských S jsou hosté s kurzem 2,26:1 a důvěrou 77 % sázkařů. Týmu Jindřicha Trpišovského se proti Spartě dlouhodobě daří. Naposledy porazili Letenští Slavii v březnu 2016 a od té doby drží řadu 14. soutěžních derby bez porážky.



Ve dvou ligových zápasech v minulé sezoně navíc sešívaní s přehledem zvítězili 3:0, 2:0, v pohárovém semifinále 3:0. Obě třígólové výhry se navíc podařily na Letné. Sparta má velký potenciál stoupat výkonnostně vzhůru a letos hraje velice slušně. Jenže podle bookmakerů to stačit na tři body nebude.

„U Chance se kurz na její vítězství drží aktuálně na hodnotě 3,08:1 a jedničku má na tiketu 17 % lidí. Na remízu v kurzu 3,63:1 jich sází 6 %. Další časté náběry jsou u Chance na to, že v zápasu padnou více než dva góly a vzhledem k tomu, že bylo v posledních pěti vzájemných utkáních k vidění průměrně okolo 40 faulů, láká sázkaře i tip na to, že jich bude tentokrát více než 30, na což bookmakeři vypsali kurz 1,50:1,“ přibližuje mluvčí Chance, Markéta Světlíková.

Témata:  fotbla, Sparta Praha
Vstoupit do diskuse
2

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud