23. října 2021 • 12:11

Experti mají jasno, vedoucí trio v ligových bitvách nezaváhá

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po nepříliš úspěšném vystoupení českých zástupců v pohárové Evropě pokračuje česká nejvyšší soutěž dalším kole. Lídr z Plzně přivítá v neděli na domácím hřišti Jablonec, který má v nohách remízu s Randers a navíc se severočeskému týmu v nejvyšší soutěži tolik nevede. „Únava ze zápasu s Dány může hrát Viktoriánům ještě více do karet, takže většina vkladů u Chance jde před nedělním duelem zatím na vítězství Západočechů, a to v kurzu 1,60:1,“ uvádí mluvčí Chance, Markéta Světlíková.



„Často se sází také na výsledek zápasu bez remízy pro Plzeň 1,24:1 a s podobným kurzem 1,26:1 na to, že padnou alespoň dva góly,“ míní Světlíková. Jablonec sice remizoval na Spartě, ve Štruncových sadech se ale podle kurzu 4,15:1 podobný scénář zřejmě odehrávat nebude. Výhra Jablonce je s kurzem 5,71:1 jen na procentu tiketů.

Jasno mají sázkaři i bookmakeři v případě utkání Českých Budějovic se Slavií, na jejíž výhru míří drtivá většina vkladů v kurzu 1,53:1. „Tipéři také doufají, že dají sešívaní alespoň 3 góly. Na výhru českobudějovického týmu je aktuálně kurz 6,05:1, na remízu 4,52:1,“ říká mluvčí Chance.

Kurzovým favoritem je také Sparta, která si zahraje v neděli s Mladou Boleslaví. Sparťané to proti středočeskému rivalovi doma umí a fotbaloví fanoušci proto očekávají, že i po tomto utkání zůstanou 3 body na Letné. Mladá Boleslav se sice v posledních týdnech výsledkově zlepšila, na Spartu to ale stačit nebude.

„Nejčastěji se na tiketech objevuje výhra domácích v kurzu 1,41, na nerozhodný výsledek bookmakeři Chance vypsali kurz 5,06:1 a na výhru Boleslavi 7,49:1. Podle sázkařů bude mít zápas velký brankový potenciál a minimálně tři góly by se podařit měly,“ uzavírá Světlíková.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud