Premium
8. listopadu 2021 • 17:22

Kuchta bez rauše. Napětí kolem útoku Slavie i rozpor se zákony kabiny

Vstoupit do diskuse
7
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyhráli drtivým poměrem 5:0, po čase se vrátili na vrchol FORTUNA:LIGY o bod před vrávorající Plzeň. Jeden hráč Slavie ale z toho nebyl úplně v rauši. Útočník Jan Kuchta nelibě nesl své skromné angažmá v zápase. Usvědčen byl televizními kamerami, negativní emoce dal najevo i v průběhu utkání. V jeho případě se o projevu, který je v rozporu se zákony kabiny, nemluví v tomto ročníku poprvé.



Favorit se v Ďolíčku trápil s Pardubicemi. V pětapadesáté minutě byla Slavia vystrašená z bezbrankového stavu. Průšvih si klestil cestu do Vršovic. Jindřich Trpišovský hodlal na stav vysokého rizika reagovat.

Z rozcvičovací zóny stáhl k lavičce Jana Kuchtu. Nejlepšího střelce mužstva mínil poslat na plac. Podle všeho připojit na hrot k Michaelu Krmenčíkovi. Kuchta už byl svlečený, v modrém dresu připravený vyběhnout.

Kde bere trenér Trpišovský sílu? Čtěte ZDE>>>

Jenže v tom… Prásk. 1:0 pro Slavii. Trenér reagoval podruhé. Kuchtovi začal vysvětlovat, že s jeho příchodem na trávník se ještě vyčká. Plánované střídání se prostě ruší.

Televizní záběry odhalily, že to reprezentační útočník úplně lehce nebral. Trpišovský mu položil levou ruku na rameno a vysvětloval, že musí ještě vydržet. Kuchta sklopil hlavu, otočil se a chtěl se vrátit na lavičku. Řeč těla vypovídala o mnohém. Kouč ho ještě přidržel za dres a znovu mu zopakoval svůj postoj.

O pár desítek vteřin pak režisér přímého přenosu střihl na Kuchtu, jak sedí oblečený v zimní bundě a nohy má zabalené do teplé deky. Nadšením, byť celkem pochopitelně, nejásal.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
7

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud