Michal Kvasnica
Premium
2. prosince 2021 • 12:00

Hora našel v Dynamu pohodu, ale vyhlíží trest: Ještě nechci dovolenou...

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nehrnul se do Karviné, nechtělo se mu zůstávat v Teplicích. Nejen tabulka ukazuje, že Jakub Hora (30) dobře udělal, když v létě přijal nabídku Českých Budějovic. „Je tu pohoda, fajn lidi, ale i velké ambice. To mě naplňuje, stejně jako ofenzivní fotbal trenéra Horejše,“ pochvaluje si v rozhovoru pro iSport Premium zkušený univerzál, který hrál smolnou, ale klíčovou roli při obratu Dynama proti Slovácku. Fantastický výsledek se začal rýsovat až po Horově vyloučení... Teď vyhlíží trest.



Zvláštní sobota a klasický zápas blbec pro Jakuba Horu. Zavinil penaltu po faulu na Holzera, nezabránil Sadílkovi k vyslání gólové rány a nakonec šlápl na Jurečku, za což od sudího Ginzela po intervenci VAR vyfasoval červenou. Pak však zažil totálně euforický večer.

Povězte, co se ve vás honilo za emoce po utkání, které v sobě mělo úplně všechno?
„Tohle fakt asi ještě nikdy nezažil nikdo, kdo byl na hřišti. Ani oni, ani my. A já osobně? Nakonec v pohodě. Byl jsem na sebe naštvaný za červenou kartu, protože to byla moje první v kariéře. Na hřišti mi rozhodčí řekl, že to na vyloučení nebylo, ale pak ho opravil VAR. V tu chvíli už se asi dalo čekat, že to změní na červenou. Na Vencu Jurečku jsem normálně šlápl, ale ne schválně. Neviděl jsem ho. Chtěl jsem hrát balon, ale měl tam nohy. A když jsem si šel do šatny pro zimní bundu, dali jsme gól na 1:2.“

A začaly se dít věci.
„Myslím, že Slovácko nám chtělo po vyloučení nastřílet třeba sedm gólů, ale vůbec nebránilo. My jsme to naopak zvládli výborně.“

Když jste zpětně viděl váš červený zákrok, co jste si řekl?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud