20. ledna 2022 • 14:30

To byla minela Plzně! Staněk šel do tmy, Kaša si nechtěl ušpinit trenýrky

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Až ve čtvrtém přípravném zápase Plzeň inkasovala – ovšem stálo to za to. Nedorozumění Modoua Ndiayeho s gólmanem Jindřichem Staňkem potrestal bývalý hráč Viktorie Jakub Řezníček velmi laciným gólem, který nakonec Zbrojovce ve středu stačil na remízu 1:1. Podívejte se na kuriózní moment, který okomentoval i asistent domácího trenéra Pavel Horváth.



Běžela 39. minuta přípravného zápasu mezi Plzní a Brnem, když diváci v Luční ulici úžasem zcela ztichli. Na dlouhý nákop hostů totiž vyběhl daleko za pokutové území gólman Jindřich Staněk, jenže míč neměl, neboť ho přehodil vlastní spoluhráč Modou Ndiaye.

Po špatné komunikaci se balon ocitl u Jakuba Řezníčka, který jej pohotově poslal do opuštěné branky. Šlo o velkou dálku a střela nebyla úplně prudká, takže se zdálo, že ji musí Filip Kaša zastavit.

Dloubák: Nabídky za Beauguela Plzni nestojí za přestup. Kontaktovala Jurečku, ten licituje
Video se připravuje ...

Jenže stoper, který patří mezi nejrychlejší hráče ve FORTUNA:LIZE, míč nakonec nedoběhl, ani se nepokusil jej zastavit skluzem. Jako by si nechtěl ušpinit trenýrky.

A tak se ocitlo Brno ve vedení…

„Bylo to z takové nepřehledné situace, kdy jsme špatně komunikovali,“ mrzelo asistenta trenéra Pavla Horvátha.

Po přestávce za favorita aspoň vyrovnal Roman Potočný. Řezníček musel pak střídat kvůli zranění, dostal sádru a Zbrojovka trne, aby se stačil dát do startu druhé ligy do pořádku.

ONLINE PŘENOS - Přípravy na ligové jaro
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
1. FC Slovácko 1. FC Slovácko AC Sparta Praha AC Sparta Praha Baník Ostrava Baník Ostrava Bohemians Praha 1905 Bohemians Praha 1905 České Budějovice České Budějovice FC Zlín FC Zlín FK Jablonec FK Jablonec FK Pardubice FK Pardubice FK Teplice FK Teplice Hradec Králové Hradec Králové MFK Karviná MFK Karviná Mladá Boleslav Mladá Boleslav Sigma Olomouc Sigma Olomouc SK Slavia Praha SK Slavia Praha Slovan Liberec Slovan Liberec Viktoria Plzeň Viktoria Plzeň
Obnovit
Zprávy ze dne 13. 1. 2022
16:32
13. 1. 2022
Viktoria Plzeň

V pondělí měli sednout do letadla. Jenže z příjemných tréninkových podmínek na Pyrenejském poloostrově nebude nic. Turbulentní doba donutila plzeňskou Viktorii změnit plány. Klub vzhledem ke zhoršené koronavirové situaci ve Španělsku na poslední chvíli zrušil odlet na herní soustředění do Estepony. Problémy hlásí i olomoucká Sigma, která má letět v neděli na Maltu. Více čtěte ZDE>>>

Zprávy ze dne 13. 1. 2022
15:16
13. 1. 2022
Baník Ostrava

První „S“ (zatím) neuspělo, teď do hry vstupuje i to druhé. Po Spartě má totiž podle informací redakce iSport.cz o ostravského Yiru Sora zájem i Slavia. Úřadující mistr touží získat nigerijské křídlo do svých řad už během zimního přestupového termínu, kromě hotovosti by rád přihodil i defenzivního univerzála Ladislava Takácse. „Jednání probíhají,“ potvrdilo nezávisle na sobě více zdrojů. Podrobnosti čtěte zde>>>

 

Zprávy ze dne 13. 1. 2022
14:48
13. 1. 2022
 

Karviná otočila v Tipsport lize duel s Pardubicemi a zvítězila 2:1. Východočeši vedli po vlastním gólu Stropka, ale slezané následně otočili trefami Durosinmiho a Zycha. 

Zprávy ze dne 13. 1. 2022
14:11
13. 1. 2022
Baník Ostrava

Baníkovci v Turecku sotva stačili vybalit a už trénují. 

Zprávy ze dne 13. 1. 2022
14:10
13. 1. 2022
Sigma Olomouc

Hráče Sigmy Olomouc navštívil mentální kouč. 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud