Michal Kvasnica
Premium
5. května 2022 • 12:21

Jednání v Sigmě: náhrada za kometu v Boleslavi, model pro Plzeň

Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve stínu bojů o titul a záchranu jde v pátek do finále i skupina o umístění. V milionový bonus pro vítěze doufá Olomouc a Mladá Boleslav. A právě oba kluby mezi sebou podle informací deníku Sport jednají o transferu čtyřiadvacetiletého Radka Látala, který by měl ve středočeském kádru nahradit produktivního a typologicky podobného univerzála Davida Douděru. Ten jde do Slavie.



Jarní forma a čísla Davida Douděry, který vstřelil deset gólů, přidal čtyři asistence a zařadil se mezi nejproduktivnější borce F:L, zaujala v Edenu. Boleslav proto řeší náhradu.

V Olomouci. Přesněji v Karviné, kde momentálně Radek Látal hostuje ze Sigmy. A byť už měsíc kvůli problémům s kolenem nebyl čtyřiadvacetiletý fotbalista v zápasové nominaci a trénovat začal až v tomto týdnu, sportovnímu úseku i trenéru Pavlu Hoftychovi se zamlouvá. Natolik, že už se pár týdnů jedná o přestupu, přestože se FKMB ani hráčův agent Roman Brulík nechtějí vyjadřovat.

„V současnosti pracujeme na stavbě kádru pro příští sezonu, a to oběma směry, tedy na příchodech i odchodech. Konkrétní jména ale Sigma vzhledem ke stále probíhajícímu ligovému ročníku nemůže komentovat, na rozdíl například od některých agentů. Soustředíme se na zbývající dva zápasy FORTUNA:LIGY. Po konci sezony se klub k personálním otázkám vyjádří více,“ uvedl alespoň sportovní manažer Olomouce Ladislav Minář.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
2

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud