Michal Koštuřík
Premium
7. května 2022 • 14:37

Manažer Brna: Tým projde změnou. Jistý návrat z Plzně, láká lídra obrany

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve druhé lize ukázalo Brno svaly. Konkurenci utlačilo, ubilo, splnilo zadání. Ovšem nyní nesmí ztratit ani den času a nadupat kádr, aby za rok zase neronilo slzy nad pádem o patro níž. Zadarmo to nepůjde. „Lowcostovou cestou se to nedá dlouhodobě dělat úplně konkurenceschopně,“ uvědomuje si sportovní manažer Tomáš Požár (46). Hodil by se lídr typu Luďka Pernici či Romana Hubníka.



Střídmé oslavy a pak výhra ve Vlašimi. Zbrojovka končí suverénní tažení F:NL na úrovni, až do konce dává najevo svou bodovou dominanci. Nepříjemný rok po sestupu zvládla, ale na rovné soupeření s elitou potřebuje mužstvo posílit. A nikoli jedním, dvěma hráči. „Tým určitě projde změnou,“ ujišťuje manažer Tomáš Požár. Jistý už je návrat zraněného talentu, který hostoval v Plzni. 

Co byste nejvíce ocenil na postupovém ročníku?
„Žádnou soutěž není jednoduché vyhrát. Byť každý řekne, že to byla pro Brno povinnost. Asi ano… Oddechli jsme si ale až na závěr, kdy jsme se odpoutali na dvanáct bodů. Je to příjemnější, než když na sebe každý týden koukáte, co bude, a musíte vyhrávat. Je zapotřebí ocenit kluky a trenéry, jak to zvládli. Na druhou ligu jsme měli hráče, jejichž některé

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud