Jiří Fejgl
Premium
10. března 2023 • 17:25

Chramosta o životní sezoně, penězích i Bohemians. Co se pokazilo pod Radou?

Autor: Jiří Fejgl
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden zelenobílý tým ho nakopl, ve druhém rozmach potvrzuje. Útočník Jan Chramosta si vloni odskočil z Jablonce na hostování do Bohemians, kde se - jak by řekl snad už definitivně zapomenutý politik Jiří Paroubek - resuscitoval, a po návratu na sever uhání k životním číslům ve fotbalové lize. Aktuálně má deset gólů a šest asistencí, nikdy na tom nebyl lépe. Naposledy sťal dvaatřicetiletý útočník dvěma brankami Hradec Králové.



Trefil jste se epesně z přímáku i klasicky placírkou. Nebyla to však jen idylka. Václav Sejk neproměnil za vedení Hradce 1:0 penaltu a vy jste mu zle vyčinil. A to je ještě jemně řečeno. Co se přihodilo?
„Sejky si vzal míč, přitom penalty kopu já. Byl sebevědomý, minule dal dva góly a já jsem se s ním samozřejmě nehádal, což mi bylo po zápase vyčteno. Ale ono by to nedělalo dobrotu. Tím, jak to kopl, mě docela naštval, proto jsem mu vynadal, ale ve výsledku to třeba tak mělo být. Dobře to dopadlo, můžeme zapomenout.“

Vy nemáte určené střelce?
„Vlastně ne, doteď jsem je kopal já a dával. Venca zareagoval ale vtipně. Když jsem dal gól z přímáku, radovali jsme se a on mi říkal: Co bys kopal penalty, když dáš pak takový gól.“ (směje se)

Václav Sejk je sebevědomý, není jeho chování i důkaz toho, jak se změnila doba?
„Ano, posunula se. Když jsem začínal v Boleslavi, v mužstvu byli Mára Kulič, Adri Rolko, nikdy bych si to nedovolil. Myslím, že v tuhle chvíli deset z jedenácti lidí na hřišti čekalo, že budu kopat já, ale Sejky si to vzal a třeba se trošku spálil. Snad se poučí.“ (směje se)

Zápas ukázal vaši formu. Čím to, že absolvujete životní sezonu? Naposledy jste dal deset gólů v ročníku 2011/12.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
1

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud