25. dubna 2023 • 12:30

TOP 100 fotbalistů v lize: 70. Provod, záplava z Budějovic i pilíře Bohemians

Autor: iSport.cz
  • Video se připravuje ...

    POŘADÍ NA 79. - 61. MÍSTĚ | Kdo nejlepší běhá ve FORTUNA:LIZE? V tradiční anketě vybíralo elitní fotbalisty třicet fotbalových osobností včetně většiny ligových trenérů i reprezentačního kouče Jaroslava Šilhavého. V dnešním výběru najdeme hned čtyři borce z Českých Budějovic, ale i pilíře obrany Bohemians, Lukáše Provoda po zranění a střelce Baníku Ladislava Almásiho, kterého v aktuální sezoně také přibrzdily zdravotní komplikace. Podívejte se na další v dnešním pořadí!

  •  

  • Jak vznikl žebříček?

    V hledání aktuálně nejlepšího hráče FORTUNA:LIGY pomohli Sport Magazínu trenéři týmů nejvyšší soutěže, reprezentačního úseku a další fotbaloví odborníci. Dohromady 30 porotců, každý sestavil vlastní žebříček hráčů od 1. do 30. místa. S tím, že nejlepší obdržel 30 bodů a každý další vždy o bod míň, 30. místo bylo ohodnoceno bodem.

    POŘADÍ NA 79. - 100. MÍSTĚ:

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud