29. května 2023 • 13:04

Slavia představila Chytila. Trpišovský: Zády k brance nejlepší v lize

Autor: iSport.cz, vmn
Vstoupit do diskuse
22
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hotovo. Přesun reprezentačního útočníka, který byl dohodnutý už na začátku roku, je konečně oficiální. Fotbalová Slavia definitivně potvrdila přestup Mojmíra Chytila ze Sigmy Olomouc. 24letý hrot dal jen v poslední sezoně FORTUNA:LIGY 12 gólů, v Edenu podepsal smlouvu na 4 roky. 



„Nadešel čas se s vámi rozloučit. Je to těžké rozhodnutí, ale je čas udělat další krok v kariéře,“ vzkázal Mojmír Chytil fanouškům Sigmy na videu, ve kterém se loučil s Hanou.

Ve stejné chvíli Slavia zveřejnila jeho fotky už v sešívaném dresu. Zájem z Edenu byl dlouhodobý a přesun byl dohodnutý už během ligového jara, o čemž Sport informoval. Nyní došlo k jeho oficiálnímu potvrzení.

„První věc, co mě skrz Mojmíra napadne, je přínos pro tým. Doufám, že si k nám přinese soubojovost, takovou tu svou nepříjemnost, kterou má pro soupeřovy obrany. Má velice dobré krytí míče, možná vůbec nejlepší hru zády k brance v lize. Je to týmový hráč, bojovný, s výbornými fyzickými parametry,“ těší se na nového útočníka Jindřich Trpišovský.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
22

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud